Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet identitás zavar?

Ez lehet identitás zavar?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és gyerekkori bántalmazás áldozata voltam 5 éven keresztül apám által.

Kezdetben csak pofont kaptam,majd spiccbot véggel seggre verést amitől egy ló is lesántul és végül nadrágszíjjal a saját törölközőmmel a számban hogy a szomszédok ne hallják a hangomat.A furcsa benne hogy a verések előtt is ott volt ez bennem de utána lett a legrosszabb.

13 éves korom óta hangokat hallok és már 7 éves korom óta furcsa dolgokat látok.Az első amit láttam, legalább 6 fekete ember alakú valami amik közeledtek felém és amikor nagyon közel volt az egyik akkor hirtelen eltűntek és apám állt előttem.

Igazából ott volt és nem hitte el hogy mit láttam.

Olyan volt mintha előre láttam volna hogy ő lesz az aki miatt később szenvedni fogok és igazam lett.

Az utóbbi 7 évre alig emlékszem és napi szinten csak ülök magam előtt és nem mozdulok percekig.

Rosszat álmodok és azt álmodom ahogy megölök másokat és sokszor hallom azok sikolyát is.

Pont ahogy a sajátomat mikor kínzott apám.

Nem akarok bántani másokat de félek hogy valóban több identitás lakozik bennem akiket a traumák hoztak létre és abból is állnak és másokkal is éreztetni akarják ezt az érzést.

Tiszta sorozatgyilkos sztori és félek hogy valóra válik, ezért szeretnék segítséget legalább itt mert élőben orvostól nem tudok mert nem engedik hogy kinyissam a számat és elmondjam ezeket.

Van egy olyan amelyik olyan mint apám volt és bánt ha elmondom másoknak hogy szenvedek,de ő szerencsére ritkán jön elő.Ez nem kitaláció vagy ilyesmi és akármennyire is hihetetlen valóban ez történik velem de ezt senki sem tudja pont az állapotom súlyossága miatt.Egy barátom sincs vagy bárki aki közel állna hozzám tehát lehetetlen elmondanom szemtől szemben bárkinek is.

Aki tudna ezzel kapcsolatban tenni valamit az kérem segítsen mielőtt én megint eltűnök és egy másik letörli ezt mint az előző posztomat.

tegnapelőtt 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

KIK NEM ENGEDIK, hogy orvoshoz fordulj?

Mindenképpen keress fel egy pszichiátert, mert ez igen komoly gondnak hallatszik.

tegnapelőtt 20:40
 2/10 FeketeBárány2026 ***** válasza:
33%

IP cím alapján ki lehet deríteni, hogy ki vagy.

Kamu egyébként.

tegnapelőtt 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
2-es: ilyen hülyeséget ne írj IP alapján me lehet kideríteni, még a hatóságoknak sem, csak akkor, ha eljárás indult volna a kérdezö ellen, és akkor is csal egy bírósági határozat alapján.
tegnapelőtt 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Itt nincsenek orvosok. A tüneteid nekem olyanok, mintha többféle betegségből gyúrtad volna össze. Ha elmész orvoshoz egy igazi kivizsgálásra, akkor a kitalációidat inkább hagyd ki, mert aztán azt sem hiszik el, ami meg igaz.
tegnapelőtt 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Pontosan ki nem engedi? És miből élsz? És hogy végezted így el az iskolát?
tegnapelőtt 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Lehet a leesett vércukorszinted miatt halcináltál. Sokan nem tudják, de akkor amikor a békasegge alatt van akkor olyat l? tsz ami nem valóságos.
tegnap 05:14
 7/10 A kérdező kommentje:
5-ös.A többi személyiségem akiknek saját tudata van mint nekem vagy másoknak.Képesek befolyásolni dolgokat.Ráadásul amiért tegnap elmondtam itt ezeket a dolgokat,ma későn tértem magamhoz és nem tudtam elmenni dolgozni a közmunka büntetést amiből csak pár nap van hátra de így most nem tudom mi lesz velem.Hallottam az ébresztőt de nem tudtam felébredni csak mikor már késő volt és már péntek van.Ez a büntetésem amiért tegnap beszéltem róla.Az iskolát pedig nem tudtam elvégezni mert állandóan szorongtam és kirúgtak a hiányzások miatt és nem volt pénz hogy másik városban tudjak járni iskolába pedig elmentem napi bejelentős munkába hogy legyen pénzem de nem vettek fel sehova és a pénz is elment mert közben 250 ezres tb tartozásom van amit már nem tudok fizetni sem mert nem tudok már dolgozni sem.Anyámmal élek de nem járok sehová sem mert már nem tudok.Már elterveztem hogyan vetek véget ennek mert már nem bírom tovább.Elmegyek a városba ahol felnőttem és ott eszem egy utolsót a régi kedvenc helyemen aztán leugrom a hídról és reménykedem hogy azonnal vége lesz
tegnap 10:28
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
7# kesze-kusza az egész gondolatmented is azokról a dolgokról amik veled történnek. Egy. Kettő, ha valódi ember vagy és nem egy kitaláció, akkor jusson eszedbe az, hogy a több személyiséged is te rendezed az agyadban. Nem különálló emberek, handm egyszerű viselkedés mododrt írsz talán. Egyél rendesen először is. Aztán gondold át a napod, hogy mit tudnál csinálni amivel egy kis pénzt kereshetsz. Ha ügyes vagy óriás nyelvcsapásokkal vissza veszenek a munkahelyedre is, miközben milliószor kérsz elnézést. Szedd össze magad! Fiatal vagy.
tegnap 11:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen lehet! Menj orvoshoz!
tegnap 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Nehezen képzelhető el, hogy egy sültbolondot nem enged az anyja orvoshoz! Durván orvosi eset vagy!

Milyen közmunkabüntetés???

tegnap 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!