Probléma van az agyammal?
Figyelt kérdés
Az iskolában rosszul lettem egy előadáson. Az előadás a
"Kínzások és Kivégzések történetei" című könyvről szólt.
Csak egyedül én lettem rosszul, és nagyon megfájdult tő-le a fejem. A spanyol inkvizícióról szólt a rész, hogy hogyan kínozták meg és végezték ki a boszorkányokat.
Azért lényeges számomra, mert csak én lettem rosszul, a többiek nyugodtan nézték és hallgatták, semmi furcsát nem vettem észre rajtuk.
Régebben volt olyan, amikor a "pestis, himlő, kolera és egyéb betegségek"-ről tanultunk, és akkor elájultam,mert nem tudtam időben kimenni.
Azt is fontos hozzátenni, hogy akkor fogyókúráztam, és nem ettem eleget. Lehet, hogy ez a probléma?
17/F
2009. dec. 29. 20:51
1/3 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak érzékeny vagy az ilyen dolgokra. Erre még nem gondoltál? :) Attól tartok, az agyad tökéletesen ép, csak orvosnak ne menj!
2/3 anonim válasza:
túlérzékeny vagy, ennyi. Ennél nincs nagyobb bajod.
3/3 anonim válasza:
Jó a beleérzőképességed, ennyi. Mással is előfordult már, nem betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!