A Xanax, meddig hat?
Figyelt kérdés
Sajnos, egy olyan problémám van amit nagyon nehezen tudok leküzdeni, aludni sem tudok emiatt, szorongok, és mindig csak egy dolgon jár az agyam!
Tudom NEM megoldás, a XANAX! De bevettem tegnap előtt este, és tegnap reggel egy szemet! Nagyon jót aludtam tőle, és úgy is érzem, hogy segített kitudtam magam pihenni! Viszont így egy nap múlva még mindig úgy érzem jobban vagyok és a gondok nem olyan mértékben vannak jelen, mint szoktak!
Ez lehet még a Xanax hatása, hogy még kitart ez a nyugalom? :)
2014. nov. 19. 21:59
1/20 maggie :3 válasza:
xanax vizeletedben távozik reggelre , csak az agyad pihente ki magát :) !
2/20 anonim 

válasza:

Mivel ki tudtad tőle aludni magad, ezért lehet, de nem konkrétan attól az egy dbtól.
Egyébként az viszont tévedés, hogy kimegy reggel a vizeletből, annál jóval erősebb ez a fajta nyugtató.
3/20 anonim 

válasza:

pszichikai panasz esetén a háziorvos legtöbbször xanax-al kezdi a gyógyítást, mert az esetek többségében az is elég. Ha a nyugalom "nem tartós" xani szedésével fennáll, akkor meggyógyult a beteg. Viszont ha egyre többet kell bevennie a jó-lét fenntartásához, akkor javasolják a pszichiáter felkeresését.
4/20 A kérdező kommentje:
Akkor talán, tényleg ez a 2 szem most segített egy időre! :) Nem akarom szedni, nem akarom hogy hozzá szokjak! Csak akkor szoktam beszedni belőle, ha nagyon kivagyok és nem bírom!
2014. nov. 19. 22:29
5/20 anonim 

válasza:

4: Kérdező, én ritka alkalmakra ajánlom neked inkább a valerianát. Attól ezer százalék, hogy nem fogsz függeni, és szerintem az is segítene rajtad. Nekem legalábbis az is elég szokott lenni.
6/20 anonim 

válasza:

Ha nincs olyan betegséged, hanem szimplán ki vagy felesleges bármilyen nyugtatót szedni. Ha esetleg pánikbeteg vagy és halálfélelmed és a pánikroham tüneteid vannak akkor már meggondolandó a nyugtató. Ha csak szimplán ideges vagy akkor verd a kezed a falba inkább, de ne nyugtatózz.
7/20 A kérdező kommentje:
Sajnos, a problémám az egész napomat felemészti... lehet mások azt amit én élek át könnyen kezelnék, túllépnének rajta... de mindenki más és engem nagyon megvisel... Már hajnalok hajnalán képes vagyok felkelni és beindul az agyam és egész nap csak tényleg egy dolgon agyalok... emiatt elaludni sem tudok, csak nagy nehezen!
2014. nov. 19. 22:59
8/20 anonim 

válasza:

Emiatt nem kell nyugtatót szedned. Csak kicsit egészségesebben élned. Én is nehezen alszom már jó ideje és mégsem veszek nyugtató stb. Ha nemtudok elaludni felkelek és berakok egy filmet és majd elalszom, ha meg nem akkor másnap legalább jobban fogok. :) Vannak olyan emberek akiknek tényleg szüksége van a nyugtatóra és vannak olyanok akiknek nincs. Például te. Próbálj változtatni az életeden és neked is jobb lesz. Hidd el. Ezek kis problémák amik neked vannak.
9/20 A kérdező kommentje:
Igen, tudom igazad van, csak sajnos nem tudom kezelni a problémát megfelelően! Én is szeretnék változtatni és ezen vagyok rajta! Ez a két bogyó csak tényleg csak azért volt, mert elegem lett, és el kellett nyomnom a problémámat! Én nem szeretném szedni, a kérdésem is ezzel kapcsolatban azért volt, mert 4 hónapja ez van velem, és most hogy beszedtem úgy érzem sokkal nyugodtabb lettem és már nem agyalok annyit! :) De lehet csak beképzelem már! :) De nem is baj, mert remélem akkor ha lassan is de megoldódik a problémám vagy legalább kezelni tudom!
2014. nov. 19. 23:11
10/20 anonim 

válasza:

Nem tudom mi a problémád. De azt ajánlom, hogy oldd meg. Ha nem halálos betegségről van szó akkor minden problémát meg lehet oldani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!