SEGÍTSÉG! Mit tegyek?
Már évek óta nincs más csak az állandó üresség. Jó ez nem igaz, mert harag, undor és gyűlölet az van bennem, de semmi más nincs.
Szoktam megbántani embereket és semmi, nem "érzem" magam ettől huh de gonosz embernek.
Utána néztem, és hát valamiért nagyon nem akarom, hogy igaz legyen amit olvastam.. Az igaz, hogyha egy ilyan emberben felmerül a gyilkosság, akkor előbb-utóbb meg is teszi?? Én nekem pár hónapja jutott ez eszembe, az apám iránti gyűlöletem vit rá, megakartam/akarom ölni őt, és ez egyre erősebb.. Már ott tartok, hogy magamat akarom megölni inkább, mert tudom, hogy valami borzalmassá fogok válni.. BEszereztem egy csomó gyógyszert ez is valamifle utolsó próbálkozás, hátha van műs megoldás, de kétlem..
Baromság az a teória.
Jó lenne, ha írnál kort és nemet. A férfiak nagy részére amúgy nem jellemző a túlzott empátia. Miért utálod ennyire az apádat?
Nyugodj le először is! Minden fejben dől el! Ha bemagyarázod magadnak a dolgokat, akkor egy idő után igazad is lesz!
Gondolkozz el azon, hogy mi az ami az életben örömöt tud Neked okozni. Mik a vágyaid, céljaid?
Nem tette tönkre senki az életedet, csak 18 éves vagy, előtted az életed, minden a Te döntésed.
Ha élhetetlen a környezeted, menj el dolgozni, gyűjts pénzt, költözz el, építsd fel magad.
Amíg nem írsz konkrét dolgot, én sem tudok segíteni.
Mi a helyzet a lányokkal? A tanulással, a munkával?
Körbe küldtem a képeimet gyakorin egy csomó lánynak és kijött, hogy a lányoknak nnagyon is tetszem... Egyből találtam olyanokat, akik simán benne lettek volna komolyabb vagy nem komolyabb dolgokban, szóval a külsőmmel nincs gond, viszont nem akarok senkit.. Mert tudom, hogy csak átvernének.. Mert ilyenek az emberek..
Most mit mondjak?? Mondjam meg, hogy azért utálom az apám, mert kicsi korom óta fizikailag és mentálisan is bántalmaz engem?
Már olyat videót terveztem mint ez az amanda todd.. csak én nem fogok sírni, hanem mindenki képébe nevetek és fejbe lövöm magam.
Először is ne általánosíts! Azért, mert Veled eddig csak rossz történt, nem minden rossz és Veled se lesz mindig rossz :)
Ha a külső alapján akarsz ismerkedni valóban belefuthatsz primitív ösztönlény lányokba. Nem szabad így hozzáállni a dolgokhoz, habár a családi háttered sokat megmagyaráz.
Mi a helyzet a barátokkal?
A Vad Fruttikat ismered? Az énekesük, Likó Marcell is hasonló életet élt fiatalon, őt is verte az apja, de sikerült kitörnie (olvasd el Géczi Jánostól a Bunkerrajzoló c. könyvet)
Nagyon nehéz ez a helyzet, én megértem!
És az, hogy idejöttél, leírni a problémádat, azzal nekem az jött le, hogy valami módon ki akarsz törni ebből a közegből.
Van valami félretett pénzed? (csak, hogy lássam, hogy mennyi a mozgástered) Édesanyáddal milyen a viszonyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!