Ezzel mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen alszom,ami miatt reggel sokáig alszom,este akár hajnalig is gépezek,de nem azért mert függő lennék,hanem mert egyszerűen nem tudok aludni,érzem hogy a szemeim pl már fáradtak,de az agyam az pörög valamilyen szinten,gyakran érzek a lábamba feszültséget amikor lefekszem,de van amikor napközben is,és olyankor elégé idegesnek érzem magam,pedig már nem vagyok olyan ideges,aggreszív ember mint kamaszként.Viszont ez a hajnalig tartó ébrenlét azért megvisel,mert én este 10 körül szeretek lefeküdni,de így hogy nem érzem magam fáradtnak,így napközben néha kicsit tompának érzem magam.Néha a lábamba elég kellemetlen nehézség érzet is van olyankor,amikor ezt a feszültséget érzem lefekvés után.2016. jún. 23. 15:32
1/2 anonim válasza:
Miket eszel?
Mennyit sportolsz?
Amikor alszol, tudsz-e 8 órákat aludni?
A gépezést tudatosan kell abbahagyni, inkább olvass lefekvés előtt, mert maga a gép zúgása és a monitor fénye sem hagy aludni. Megpróbálhatod átállítani úgy a bioritmusodat, hogyha későn fekszel, akkor viszonylag időben felhúzol egy ébresztőt. Emellett délután már ne igyál kávét/energiaitalt. Bár egy napig lehet, hogy fáradt leszel, este könnyebb lesz a lefekvés.
2/2 A kérdező kommentje:
Déután csak kora délután kávézok,amikor lefekszem a gépet kikapcsolom,sportolni úgy rendszeresen nem szoktam,attól függ hogy van időm meg kedvem,egy időben jártam rendeszeresen sportolni,de amikor nem volt kedvem,akkor is mentem így valamilyen szinten megutáltam,az energiaital változó,van amikor majdnem minden nap iszok,de van amikor heti 1-2-szer,leginkább a fáradtság miatt,a 8 óra megszokott lenni,csak hát lefekszem 1-kor szenvedek,fél órát,utána meg kellek majdnem délben,szerencsi hogy nincs nyári gyakorlat,mert keléskor nagyon gyengének érzem magam,aki mindjárt kidől.
2016. jún. 23. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!