Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudnátok segíteni ebben nekem?

Tudnátok segíteni ebben nekem?

Figyelt kérdés
Már beszéltem anyával róla.. de őt igazából nem nagyon érdekli. Látok mindig valamit a házban. hallok és érzem, hogy valaki figyel engem.. nem tudok nyugodt lenni. már tegnap óta fent vagyok.. nem tudok aludni. hogy tudom azt csinálni, hogy ne lássam azt a nem létező valamit, és ne is halljam.. ne legyek paranoiás?
2016. jún. 30. 05:35
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Paleo etrend. ( lisztmentes etrend. A kutatasok szerint a gluten opiatszarmazekokat tartalmaz, hajlsmosit hallucinaciora.)
2016. jún. 30. 07:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Pszichológus, vagy pszichiáter talán segíthetne, de háziorvoshoz is elmehetnél és ő ad majd beutalót megfelelő helyre.
2016. jún. 30. 07:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha létezne is esetleg, mi okod lenne azt gondolni, hogy ártani akar neked? Rengeteg dolog körülvesz minket, sőt, áthalad rajtunk, amiről nem tudunk (pl. rádióhullámok, a Nap röntgensugárzása), mégsem élünk állandó rettegésben.

De így írod, hogy "látok", meg "hallok", akkor szinte biztos, hogy kényszerképzet. Egész pontosan mit látsz, hallasz és érzel, mikor, milyen körülmények között, milyen gyakran, mennyire valószerűen?

2016. jún. 30. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
ez kezdődő pszichózis azonnal menj el pszichiáterhez
2016. jún. 30. 12:17
 5/7 A kérdező kommentje:
olyan mintha egy ember féleséget látnék, de az arát sosem látom, hogy hogyan néz ki. általában ha otthon vagyok, suliba vagy az utcán ott is mindig hallom hogy motyog valamit, de sosem értem, hogy mit mondd.. vagyis akárhol vagyok, néha feltűnik meg mindig érzem mintha valaki figyelne
2016. jún. 30. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez kényszerképzet. Annak örülj, hogy még tudod, hogy nem valóságos! Ne várd meg, amíg súlyosbodik, keress segítséget...
2016. jún. 30. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Beszèlj szüleiddel (anyuddal) mèg egyszer erről de nyomatèksabban èreztesd vele hogy segítsèg kell ha súlyosbodik el hatalmaskodik rajtad ez a dolog tènyleg borzalmas lesz az èleted ha anyud annyira el fásult szűklátó ebbe a tèmában akkor is minden kèpp orvoshoz fordulj

Kitartást ès mihamarabbi gyógyulást

Írd meg hogy mire haladtál

2016. júl. 15. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!