Egy fajta Antidepresszánst mennyi ideig lehet szedni? 8 éve szedem a cipralexet szorongásra, depire 10mg/nap .

válasza:www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__7..
Minek szeded, ha nem hat? A gyógyszertől önmagában nem fogsz meggyógyulni.

válasza:1-es, gondolom, azért, mert a tüneteket megszünteti.
Hallottam olyanokról, akik nagyon hosszú évekig szedték, de a végleges megoldás az lenne, ha terápiával kezelnék a szorongásod. Tudsz erről beszélni a dokival?

válasza:

válasza:

válasza:Figyelj: jól vagy tőle? Akkor szedd. 10mg nagyon kis dózis, ha egészséges életmódot élsz, nem lesz bajod tőle. Amúgy próbálkozz a fokozatos elhagyással, kezdetnek egy nap egész, egy nap fél és így tovább hetekig. Majd csak fél minden nap, hetekig. Majd negyed minden nap hetekig. Lassan de lassan lejöhetsz róla. Lehet kapni, rendelni cseppfolyós formában is, direkt "taper"-nek (fokozatos megvonás), hogy nagyon-nagyon kis dózisban és pontosan tudd mérni az elhagyást.
Viszont az azonnali abbahagyás nagyon nehéz, nem is sikerül sok embernek.
Jó egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Nagyon megkoszonnem ha lenne valaki aki beszamolna valami pozitiv tapasztalatrol a gyogyszerrel kapcsolatban! En most fogom harom hete szedni, de meg nem ereztem valtozast. Nektek mikor kezdett el hatni? Koszonom szepen.
És kérdezni fogja hogy miért vagyok depressziós vagy nem?
Antidepresszáns ,Cipralex , Depresszió
Na szóval már egy éve szedek egy bizonyos antidepresszánst de már unom. Ki szeretnék próbálni más fajtát. Szorongásos kényszerbeteg vagyok ez is hatásos csak én azt gondolom van ennél jobb gyógyszer is!!! Szóval a kérdésem az lenne hogy hogyan vegyem rá a...
Milyeneket? Bevált?
6 hete vagyok pánik beteg.Az első antidep.gyógyszertől rosszabbul lettem/rexitintől/ez után Stimulotont kaptam amitől meg folyton szédülők!Kinek mi vált be,vagy addig kisérleteznek az emberen amíg el nem találják a megfelelő gyógyszert??Van valakinek hasonló...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!