Hogyan tudnám megoldani hogy ne ázzak át éjszakánként? (több lent)
Hali. Van egy kis problémám. Nekem a 2-3. nap eros, de akkor nagyon. Regebben esténként szinte mindig átáztam, de akkor kitaláltam h mi lenne ha tampont is hasznalnék betét mellé (csak éjszakára). Egy darabig jóó is volt, de mostanaban megint átázok☹. Miert erős ennyire a vérzés?? Es hogy tudnám megoldani hogy ne ázzak át éjszaka?? 15/l
A válaszokat köszönöm 😊
A nospa görcsoldó, nem menstruációs fájdalmakra van.
Estére háztartási vatta + egy nedvszívóbb betét, de ezeket javasolnám anyukáddal megbeszélni, ő jobban otthon van a témában.
Én is azt gondolom, hogy egy nőgyógyászati vizsgálat nem ártana.
Emellett vannak inkontinencia betétek, szülés utánra is jók, én nem igazán áztam el, annál pedig nem hiszem, hogy erősebb lenne a vérzésed...
Az 1. nap csak pár csepp, a 2. nap se erős nagyon, 3. nap erős, 4. és 5. nap is csak pecsételős. Es a hasam csak az 5. nap szokott fájni, az is tűrhető, csak sokkal jobb ha nem fáj, foleg mikor dolgozatot irok. Ezert kérdeztem a gyógyszert. Átázni este meg csak a 3.nap szoktam de akkor is picit, de jobb lenne ha egyáltalán nem áznék át.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Extra tampon éjszakai vagy szülés utáni betéttel és ha szükséges egyszer fel kell kelni cserélni.
Anno emiatt én elmentem nőgyógyászhoz.Fogamzásgátlót irtak fel.Bár ne szedtem volna be...
Bár azt nem írta, hogy él-e nemi életet, de ha feltételezzük, hogy nem, akkor 15 évesen a szülés utáni tampon semmiképp nem ajánlott, akkor inkább már az inkontinencia betét.
Viszont egy (első?) nőgyógyászati vizsgálat minden lánynak ajánlott, akinek beindult a ciklusa.
(Off: irtó dühítő az olyan nőgyógyász, aki ilyen fiatalnak tablettát ír fel, sajnálom hogy Veled ez történt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!