Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A jódozott tengeri só ásványi...

A jódozott tengeri só ásványi anyag tartalma elbomlik, elvész fűzés közben?

Figyelt kérdés
Ha sütök vagy főzök akkor ezek az ásványi anyagok elbomlanak és nem szívódnak fel a szervezetben?
2022. ápr. 2. 11:41
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
7 szavazat
 1/5 hollófernyiges ***** válasza:
86%
Ásványi anyagok nem bomlanak (legalábbis főzés közben).
2022. ápr. 2. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolsz kérdező?

A só nem válik semmivé csak mert főzöl. Nem értem mire akarsz rákérdezni.


Ha a sót a paradicsomra szórod és megeszed vagy, a levesbe teszed (és megfőzöd) nem fog változni se az anyagi minősége, se a mennyisége.

2022. ápr. 2. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt nézd meg hogyan reagál a jód hő hatására. De amíg nem ég el max átalakul szerintem más állapotba.
2022. ápr. 2. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
100%
Nem hinném. A másik meg, hogy annyi sót nem fogyasztasz el egy étkezés alatt, hogy bármi érdemi hatást gyakorolna a szervezetedre, ezért a himalája só és hasonló agyrémek puszta pénzkidobások.
2022. ápr. 5. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
"A só nem válik vízzé." Ja, meg a vér se. :D
2022. szept. 3. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!