Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Honnan tudom,hogy romlott e?

Honnan tudom,hogy romlott e?

Figyelt kérdés

Kint felejtettem a sutni valo nyers kolbaszt a konyhaban. Kb 24-26 oraig allt szobahomersekleten.

Szerintetek fogyaszthato meg?

Honnan tudom,hogy romlott e?


dec. 28. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nyersen vagy sütés közben nincs kellemetlen szaga, vagy megkóstolva nincs rossz íze, akkor jó eséllyel nem romlott.
dec. 28. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztosan nem rossz. Ha csak nem a konvektor mellett volt egész nap akkor semmi baja. Télen mi szoktunk a konyhapulton hagyni kaját mert nincs nagy meleg bent és semmi bajunk tőle
dec. 28. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A klobászt kezelni szokták, nátrium nitrittel, ami megöli a bacit
dec. 28. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg, a fagyasztóba már ne tedd vissza! Minél előbb süssd meg alaposan aztán egyétek meg. Szerencsére a hús, ha romlott azt érzékszervileg érezzük általában.
jan. 2. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!