Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Cukorbetegek! Mivel helyettesí...

Cukorbetegek! Mivel helyettesítitek a sütikben a cukrot?

Figyelt kérdés
Olyan édesítőporra gondolok, ami a cukor tömegét is helyettesíti, nemcsak az ízét. Írnátok márkákat is? Köszönöm!
2011. jan. 20. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyírfacukor jó, de

- drága

- kelt tésztákhoz és rétesekhez nem jó

- ha nem vagy fokozatosan hozzászokva, hasmenést okoz

2011. jan. 20. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, fruktózt (=gyümölcscukrot) használnak, de nem vagyok cukorbeteg, úgy hallottam gyógyszertárban lehet kapni.
2011. jan. 20. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ!
2011. jan. 21. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Szőlőcukrot is használnak, ugyanúgy por alakban lehet venni herbáriákban is. De a fruktóznál és a szőlőcukornál figyelni kell ara is, hogy ezeknek is magas a szénhidrát tartalma, az előnyük csak annyi, hogy lassabban szívódnak fel és nem hirtelen emelik meg a vércukrot.
2011. jan. 24. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!