Felborult bélflórát helyre tudja tenni csak a kefir?
Kontaminált vékonybél szindrómát állapítottak meg nálam, ami annyit tesz hogy valamilyen fertőzéstől felborult a bélflórám. Fél éve folyamatosan bélgázok gyötörnek (nem szélgörcs, nem puffadás). HA mindennap megiszok egy doboz kefirt (kb. 400-500g), akkor az javíthat a helyzeten? Mennyi idő múlva hatna?
*ez az egész betegség egy laktóz érzékenységi vizsgálaton derült ki, amit egy aszisztens csinált, és egy másik hajtott el engem az eredménnyel, mondván menjek vissza a házi orvoshoz mert a gasztro doki nem tud velem mit kezdeni. Persze a házi doki szabadságon, úgyhogy semmilyen gyógyszert nem ajánlottak még.. ezért próbálkoznék valami alternatívval.
Szia!
Nagyon régi kérdés, de sikerült jobban lenned?
Szerintem én is H2 kilégzést fogok kérni házidokitól, ugyan megállapítottak nálam tejfehérje érzékenységet, de a diéta után is visszatértek hasi panaszok (főleg gázosodás és laza széklet nagyon rossz már) és barátnőm mondta, hogy neki laktózérzékenység mellett SIBO-ja volt diagnosztizálva, erre meg nem vizsgáltak engem.
Sikerült jobban lenned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!