Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy ami "finom,...

Miért van az, hogy ami "finom, ízletes, édes" kaja az "ártalmas" nem egészséges, de ami kevésbé finom. Az meg egészséges?

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az édes, erősen sós ételek szupernormális ingert jelentenek. A természetben ennyire finomat nem találhattak és nem készíthettek őseink, ezért ezek az ízbombák szokatlanok.
2013. márc. 20. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 bodnar edit ***** válasza:
Nem lehet ártalmas, ha módjával fogyasztjuk! Minden finom ételben megvannak a vitaminok, ásványi anyagok! De nem mindegy hogyan készítjük el! Odafigyeléssel is lehet finomat készíteni! És persze azt se felejtsük el, kell hírverés a nem finom ételeknek is, hogy azok is fogyjanak!
2020. febr. 11. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!