Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ma miért fogják rá mindenre,...

Ma miért fogják rá mindenre, hogy káros?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem az ilyen "bio bolondokat". Régen sőt még ma is pl sonkát sóval tartósították és nem egy két kiskanállal hanem kilókkal. Ma meg orrba szájba azt reklámozzák, hogy meg ne merjem sózni a kajámat mert meghalok ebbe meg abba. Ott van a cukor, rengeteg ételt el se tudok képzelni cukor nélkül, de az a "fehér méreg" (elhízás, fogak tönkremennek). Persze az édesítőre is kitalálták, hogy nem egészséges. Eddig a fehérkenyeret borzasztóan szemét ételnek állították be, egyen mindenki barnakenyeret erre nemrég olvastam, hogy a teljes kiőrlésű kenyér még károsabb. A húsokra, a tésztákra, a zsiradékokra is ugyanígy mondják, hogy milyen káros. A kávéra a koffein miatt mondják, hogy káros. Miért találják ki mindenre, hogy káros? Lassan már ott tartunk, hogy meg akarok ebédelni de nem ehetek semmit mert minden káros. Szerintem ez vicc amit művelnek. Ti, hogy vagytok ezzel?

2013. szept. 17. 21:39
 1/6 acelsziv ***** válasza:
valóban vicc. Egyre több és ellentmondásosabb az adat, így nehéz eligazodni. A lényeg, hogy minél több természetes dolog legyen a kajádban.
2013. szept. 17. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van ez, mert egyre több mesterségesen előállított élelmiszer,pót ez,pót az van,amiket el akarnak adni. Ugyanígy van a vitaminokkal is. Aki egészségesen étkezik,nincs szüksége semmilyen pluszban bevitt vitaminra(még C vitaminra sem),de a gyógyszergyáraknak ez rengeteg pénzt hoz. A lényeg vedd meg a mű kajákat,amiben semmi "értékes" nincs,ezért aztán vegyél mellé mű vitaminokat is.
2013. szept. 17. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

Sóra sosem mondták, hogy káros (de, hülye orvosok de őket senki sem mondta, hogy komolyan kell venni. komolyabb orvosok pedig nem mondtak ilyet..)


Viszont pl. a nitrites só, már lehet más kérdés, lásd nitrózaminok.


"Ma meg orrba szájba azt reklámozzák, hogy meg ne merjem sózni a kajámat mert meghalok "


Ki reklámozza? Ne vegyél fel minden információt a környezetedből, mert a sok hülye le fog húzni a saját szintjére idővel.


"Ott van a cukor, rengeteg ételt el se tudok képzelni cukor nélkül"

Akkor sz.ar a fantáziád.


" Persze az édesítőre is kitalálták, hogy nem egészséges."

Pedig a vegyszerek arról híresek, hogy az örök élet elérését hivatottak segíteni..


"Eddig a fehérkenyeret borzasztóan szemét ételnek állították be, egyen mindenki barnakenyeret erre nemrég olvastam, hogy a teljes kiőrlésű kenyér még károsabb."

Mert öngyilkos lennél, ha le kellene mondani a rohadt patkánytáp búzáról, nehogy igazi ételt kelljen enni.. :)


" A húsokra, a tésztákra, a zsiradékokra is ugyanígy mondják, hogy milyen káros"


Ezt válaszd szét. A tészta ugyan az mint a kenyér, akkor minek említed kétszer?


A húsokra biztos nem mondják, hogy káros mert az ember természetes táplálékai voltak mindig is.

A zsírok manapság több mindent jelent. A szójaolaj is zsírnak számít, holott rohadtul nem vagyunk szójababevő élőlények..


"A kávéra a koffein miatt mondják, hogy káros."

És azt is mondják, hogy miért káros a koffein, vagy megint azzal dobálózol a levegőbe amivel mások is csak úgy dobálóztak?


"Miért találják ki mindenre, hogy káros?"


Nem találják ki mindenre. Tudjuk hogy vannak sz.ar anyagok, amiktől romlani fog az egészségi állapotunk, ezért nem eszünk gyilkos galócát, nem dohányzunk, de még búzát sem eszünk..


" Lassan már ott tartunk, hogy meg akarok ebédelni de nem ehetek semmit mert minden káros."

És teremtenél nekem egy világot, ahol nem így van? Ahol nem szennyezett az étel, ahol az állatot normális takarmánnyal etetik.. és jó minőségű lesz a húsa. Tudsz ebben segíteni?


"Szerintem ez vicc amit művelnek"


Szerintem pedig félig parasztvakítás (elterelni a figyelmet a valódi problémákról, kiemelni valami hülyeséget.. mint a káros só elmélettel elkezdték ezt) vagy tudatos megbetegítés a betegségügy, gyógyszeripar javára.. mindegy, sok hülye van akik sok hülyeséget mondanak, és ebből mások bizony profitálnak.

2013. szept. 18. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves harmadik.


Nem tudom láttad-e már, hogy honnan jön a tojás illetve a csirke.Milyen körülmények között nevelkednek.Arról nem is beszélve, hogy a csirke marha stb. mennyi antibiotikumot és gyógyszert kap hogy ne legyen beteg mert akkor az "pofit kiesés".Ami meg valóban egészséges hús vagy sajt vagy akármi "bio" az meg kb. 5x annyiba kerül.Sajnos sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy egészséges kajákat vegyenek ezért marad tesco-s csirke.Viszont nem minden káros szerintem ez csak riogatás.Rendszerint Antalvali "nagyszerű" honlapján szoktam ilyen ökörségeket olvasni, hogy ez mérgező meg az mérgező meg amiben E300 van az is mérgező.Pedig az pl.az aszkorbin sav.Fura hogy amióta az eszemet tudom minden nap eszek kenyeret.Sima fehéret.Még sincsen semmilyen tünetem ami arra utalna, hogy káros.


[link]

2013. szept. 18. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó válaszoló:


Akkor te egy francos nagy mázlista vagy, mert rajtad kívül a kenyérevők többsége beteg.. Örülj a szerencsédnek.


A teszkós tápos csirke is jobb mint a tej és a búza.

2013. szept. 18. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Igen, a hal gluténmentes, a vegák jelentéktelenek (és kissé idióták, vagy csak idealisták de a kettő hasonló) és jó lenne, ha a hal amit eszünk nem lenne telemérgezve higannyal. Ez a válaszom Jézusra.
2013. szept. 18. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!