Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha párolom a vöröskáposztát,...

Ha párolom a vöröskáposztát, benne marad az U vitamin?

Figyelt kérdés
Nyersen nem jó :/
2013. nov. 3. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Marad benne vitamin, ez a párolós egyik lényege.
2013. nov. 3. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Amit a fenti írt, természetesen nem igaz. Az úgynevezett "U vitamin" 134 fokon felbomlik. A párolás esetén is könnyen elérheti a vöröskáposzta ezt a hőmérsékletet (az olajban), viszont kíméletes főzés esetén nem.

Forrás: [link]

2013. nov. 3. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
2. párolás egyenlő párolóedény, nem olajban mismásolás.
2013. nov. 3. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!