Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Minden sütemény receptben...

Minden sütemény receptben lehet helyettesíteni a finomlisztet egészségesebbel?

Figyelt kérdés
mert vannak ilyenek hogy graham liszt meg tönkönybúzaliszt meg teljes kiőrlésű.. Ezeket minden receptben használhatom a sima liszt helyett? Elsősorban most a karácsonyi sütik érdekelnének: bejgli, kuglóf, zserbó, hókifli és linzer, de úgy általánosságban is kérdezem.
2009. dec. 8. 20:18
 1/1 anonim válasza:
Szerintem lehet,csak arra kell figyelni,hogy a teljes kiőrlésű liszt sokkal tömörebb,mint a finomliszt.De ha adhatok egy tippet,Schorbert Norbinak(UpDate-es) van kimondottan sütésre alkalmas lisztje,ami nagyon egészséges,de elég drága(kb. 900/fél kiló).
2009. dec. 12. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!