Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gluténmentes kakaós csigát...

Gluténmentes kakaós csigát sütöttem, az íze szuper, de nagyon kemény lett! Mitől?

Figyelt kérdés

Recept:

25 deka Schar liszt

5 dkg puha vaj

3 dkg cukor

1,5 dkg élesztő 1,5 deci tejben felfuttatva


Szépen ki tudtam nyújtani, meg is kelt, majd vajjal megkentem a két részre vett tésztát, majd rá kakaópor ment. De nagyon kemény lett, 40 percet sült 180 fokon. Mitől? :(


2014. febr. 19. 21:53
 1/2 Biofeleség válasza:
a mitőlre még én is keresem a választ, nekem az a tapasztalat, hogy a gluténmentes liszt és élesztő nem összeillő páros. piskóták verhetetlenek a gluténmentes lisztekből, de eddig az összes élesztős tésztával gyilkolni lehetett volna egy fejbevágással.
2014. febr. 20. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálj másik receptet. Tojás nem kellett bele? Nekem a 1,5 dl tej is kevésnek tűnik ennyi liszthez.
2014. febr. 22. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!