Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen orvos tud segíteni...

Milyen orvos tud segíteni lefogyni olyan embernek, akinek pajzsmirigy alulműködése van?

Figyelt kérdés
Tvben láttam, h bizonyos osztályon foglalkoznak ilyesmivel...

2014. máj. 5. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
endokrinológia-diabetológia
2014. máj. 5. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát első körben kezelni kell az alulműködést, ezt endokrinológus végzi.

Utána ha szükséged van diétás tanácsadásra (mivel csak úgy nem fognak eltűnni a kilók), akkor dietetikus segítségét lehet kérni.

2014. máj. 5. 15:02
 3/5 anonim válasza:
Haziorvosoddal beszelj o tudni fogja hova menj en is igy kezdtem de bekem kiderult hogy pajzsmirigy cisztam van,de erdekes modon a pajzsmirigyem jol mukodik
2014. máj. 5. 15:17
 4/5 anonim válasza:
Es ha mostanaba voltal es ez ki is derult hogy ez a vajod es bem mondtak semmit hogy mit csinalj.akkor is a haziorvosod sokat tudd segiteni
2014. máj. 5. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:

A nyugati orvoslásnak ilyen problémák, betegségek esetére nincs effektív módszere. Gyógyszerek, gyógyulást nem hozó kezelések.

Betegségipar van, gyógyszeripar van, nem gyógyítás.

Gyulladáscsökkentő táplálkozással sok esetben lehet kezelni az elhízás okait, a hormonális problémákat, pajzsmirigy betegséget.

Illetve ezt ki lehet egészíteni qigonggal, akupunktúrával. De a nyugati orvoslásnak nem igen van módszere, sosem akarták hogy legyen. Tiroxint tudnak neked pótolni, ez kiegészítőként a HELYES táplálkozás mellett szükséges lehet (sajnos).

Én azt mondom Hagyományos Kínai orvoslást hitelesen használó orvost keresnék + táplálkozási szakértőt, aki ismeri a gyulladásos betegségek, pajzsmirigy problémák okát és kezelését. Sima endokrinológushoz csak formaságokból mennék el.

2014. máj. 5. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!