Mit lehet tenni? (Egyoldalú étkezés)
Figyelt kérdés
Néha rákapok egy-egy ételre, amit hetekig-hónapokig nem unok meg. Ezzel önmagában nem is lenne gond, de ilyenkor annyira beszűkül a "kívánósságom", hogy csak arra az egy élelmiszerre koncentrálódik.
Az utóbbi időben a natúr joghurtra és a túróra kaptam rá. (összekeverem, rakok bele vaniliaaromát vagy vaníliáscukrot, fahéjat, kakaóport..bármit)
az összes étkezéskor enném, de nem élhetek egész nap ezeken, így próbálom korlátozni. Eszek mást is nagy nehezen, erőltetve, mert tisztában vagyok veel, hogy meg kell adni a szervezetnek a szükséges dolgokat, de ezenkívül mást az utóbbi 2 hétben nem kívánok. Mit tehetnék, hogy ráunjak?
Milyen egészségkárosító hatása lehet a napi 1(!) liter nat. joghurtnak, és fél kg túrónak?
2014. máj. 15. 14:43
1/2 anonim válasza:
Hát ha nem kivánsz mást,akkor azt edd amit ennél.A tejtermék éppen nem alegjobb étel a felnőttnek,/persze ha felnőtt vagy/,de a szervezeted úgyis jelez mit igényel.Nálam is szokott lenni ilyen,de csak nagyon rövid idejig,van ugyhogy kivánom a csokit,eszek 1 táblával aztán kész,vagy a banánt,3-4 után elég,nálad ugy látszik másként működik.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ez nem is a tejtermék utáni áhítat, hanem amit belekeversz - az az édes kotyvalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!