Hogyan tudnék hízni?
18 éves 170cm és alig 48 kg vagyok. Igazából nem lenne olyan nagy baj az alakommal, ha nem esne le rólam az összes nadrág. Ami hosszban jó abba derékban kb kétszer beleférek. Kisebb koromban mindig kérdezték, hogy anorexiás vagyok-e? Azóta azért jobban nézek ki, de sehogy sem tudok hízni. Nem vagyok vegetáriánus, nem fogyózom, nem sportolok intenzíven, sőt elég sokat eszek, ha olyan napom van, többet mint egy átlagos ember. Hogyan hízhatnék mégis? Legalább pár kilót?
Jön a nyár és előre tudom, hogy fogyni fogok, nem merek majd fürdőruhában sem lenni.
Van valami ötletetek?
Első körben kérsz egy beutalót a háziorvosodtól, teljes laborvizsgálatra( vér, vizelet) .
Az eredményekkel visszamész a háziorvosodhoz, vélhetőleg megmondja majd mi a problémád, esetleg vitaminhiány, nem megfelelő táplálkozás stb.
Ha nincs semmi probléma-amit én kétlek-de vegyük úgy hogy nem lesz. Mondjuk csak vitaminhiányt állapítanak meg. Egyből beszerzel valamilyen multivitamint-had ne soroljak most termékeket. Utána-anyagi lehetőségeidtől függően Egy jobb fajta tömegnövelő táplálék kiegészítőt, a shop.builder oldalán pedig utána olvasol a részleteknek, csak úgy magában semmit sem ér a tápkieg, edzés és megfelelő étrend nélkül. Mellette mehet kreatin monohidrát is. Sőt, talán kezdhetsz is ezzel, megadja majd a kezdő löketet. De ezt sem ész nélkül, kérdezz utána ennek is a fentebb is írt weblapon, vagy ennek facebookos változatán.
A vérszegénység eléggé komoly probléma, végülis ez egyfajta vitaminhiány. (vas+c hiány)
A genetika is állhat a háttérben, de amit fentebb írtam azt próbáld meg, a kreatin az ami látványos javulást fog előidézni viszonylag rövid időn belül. De ez önmagában nem ér semmit, kell a megfelelő étrend és edzés. Esetleg edzés helyett valamilyen sport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!