Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg több báta-karotin...

Tényleg több báta-karotin szívódik fel a sárgarépából ha előtte megfőzöm? Van ennek valami hátránya?

Figyelt kérdés
Itt írták, hogy "megfőzöd, jól megpuhítod, mert a kemény, vastag cellulóztartalmú sejtfalak így megroncsolódnak és sokkal több pigment szívódhat fel a szervezetbe, mintha nyersen ennéd" Ez igaz? Van esetleg valami hátránya?
2014. júl. 19. 16:30
 1/4 A kérdező kommentje:
*béta
2014. júl. 19. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:
nyersen reszeld le és pár csepp olaj (zsírban oldódik)úgy szívódik fel a legjobban
2014. júl. 19. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az utolso irta,ugy helyes.
2014. júl. 19. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal a vitamin tönkremegy hőkezelésnél.
2014. júl. 23. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!