Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A főtt csirkehús erős (majdnem...

A főtt csirkehús erős (majdnem hogy fing szagú), miért van?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megkérdezni hogy este főzök húst, de reggelre az ételhordóban nagyon erős szaga lesz(hűtőben tárolt).

Fűszer nélkül, és fűszerrel is nagyon kellemetlen.

Hogy tudnám megoldani hogy ne legyen olyan szaga?

A bolti és a házi csirkével is próbáltam már, de semmi változás.



2014. dec. 1. 19:17
 1/6 Sowilo ***** válasza:
100%
Sütni próbáltad már?
2014. dec. 1. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Cseréld le az ételhordót, valami tré műanyagból lehet.
2014. dec. 1. 23:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Próbáltam, de nem valami sok sikerrel.

De ha hamuvá sütöm akkor nem lesz az.

2014. dec. 2. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg olyan szaga van, én is megfigyeltem :D De egyébként ha bele gondolunk mégiscsak egy tetem, igazából nem rendellenes jelenség, hogy számunkra kellemetlen szagot árasszon.
2014. dec. 2. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg h ne melegen csomagold! Illetve masik rekeszbe tedd mint a rizst vagy zöldséget.
2014. dec. 4. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Mielőtt megeszed melegítsd meg... A hideg csirkehús valamiért ilyen. Nekem is feltűnt. A házi egy fokkal jobb, sima fing, de a tápos az bab utáni aurát árasztja. Van, hogy a melegítés se segít.
2014. dec. 21. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!