Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha huzamosabb ideig konzerv...

Ha huzamosabb ideig konzerv ételeken élek, akkor lehet negatív hatással az egészségemre?

Figyelt kérdés

2015. márc. 10. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Ha mástól nem, de a tartósítószerektől és adalékanyagoktól biztosan.
2015. márc. 10. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Én régebben 4 hónapon keresztül konzerveken éltem.Azon kívűl, hogy 10 Kilót fogytam, nem tapasztaltam más káros hatást.
2015. márc. 10. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim válasza:
Igen lehet
2015. márc. 14. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:
100%
A konzerveket hőkezeléssel tartósítják! Alapból nincs benne tartósítószer.
2015. márc. 25. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó,van amelyikben van tartósítószer.
2015. máj. 10. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
A konzervekben NINCS TARTÓSÍTÓSZER! Egyesek nem tudják hogy csak sós cukros vízben magashőmérsékleten fertőtlenítik a konzerv dolgokat. Ez olyan mint a befőtt készítéss
2015. aug. 15. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
1 héten keresztül ezeket a babgulyás és társait ettem, a hátam és vállam tele lett hányingertkeltő pattanásokkal :) de gondolom ez egyénfüggő is.
2018. jún. 4. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!