Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ripsz-ropsz elkészíthet...

Milyen ripsz-ropsz elkészíthető nyalánkságok vannak, ami nem fagyi és cukorbeteg is eheti desszertként?

Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szorbet - abból a neten lehet találni kifejezetten diétásat is
2008. aug. 29. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

diós rudak:

Hozzávalók:

24 dkg liszt


18 dkg margarin


10 dkg darált dió


1 dkg sorbit vagy glukonon




Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk, félujjnyi vastag, ujjnyi hosszú rudacskákat formázunk belőle, majd világosra sütjük. Energia: 2901 kcal Szénhidrát: 190 g


sztem nem túl bonyolult.-)

2008. aug. 29. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
55%

csokipalacsinta alma és sárgabarackos töltelékkel


tésztához: 12,5 dkg finomliszt, 2 evőkanál kakaó, 1 tojás, 1 tojássárgája, 3dl félzsíros tej, 1 evőkanál olívaolaj

töltelék: 2 alma meghámozva lereszelve, 2 evőkanál édesítőpor, fél teáskanál szerecsendió, 1 narancs leve és reszelt héja, 3-4 sárgabarack


megcsinálod a palacsinta tésztáját (csinálhatod teljes kiörlésű rozslisztből is, ha még csökkenteni szeretnéd a szénhidrátbevitelt)


töltelék: az almát az édesítővel,szerecsendióval, narancslével+héjjal felforralod (nem kell hozzá víz), majd takarékon 3 percig párolod, utána sárgabarit is tedd hozzá, azt is párold, míg megpuhul


kb. 10 db palacsinta, 3 hónapra lefagyasztható, kalória 1 palacsintában:200, fehérje: 8g, szénhidrát: 30 g, rost:2g, összes zsír: 4 g, telített zsír: 2 g, nátrium. 110 mg

2008. aug. 30. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!