Még mindig túl sovány vagyok, vagy ez így jó?
35 kilogrammig nincs gond.
Ha az alá mész még akkor jó esélyed van az életben maradásra.
Nem tudom az első honnan szedte az azt a számot, vagy hogy nincs vele gond, de még a te súlyoddal is van, minimum 10-el többnek kéne lenned.
Amúgy már nem egy olyan eset volt, mikor a kérdező azt hitte, hogy ő olyan rengeteget eszik, aztán kiderült, hogy bőven a kalóriaküszöb alatt volt.
Mivel lány vagy onnan szedtem a 35 kilogrammot, ami persze közelítő érték.
Ha elkezdesz intenzív fizikai munkát végezni, akkor problémák léphetnek fel az alacsony súlyod miatt(rosszullét, ájulás), ennyi.
2500 kcal nem rossz, de ha gyors az anyagcseréd, kellhet több, ez még nem lenne rendkívüli.
35 kiló? Amikor 163/49-cel ki tud maradni a menses egyeseknél? (Ami nekem fura, ez nekem sima vékonyság, nem túlzott, de nyilván az adott embernél máshogy jött ki). Az, hogy jó esetben van egy kis esély az életben maradásra, nem azt jelenti, hogy nincs gond...
A 178/56 is kevés, nyilván emberfüggő, de ez úgy az a szint, ahol egy felnőtt nő vékony és még lehet egészséges, ha vékony fajta, de jobb, ha kicsit több, főleg mert ebbe kevés izom fér.
Mert van egy bizonyos mennyiség ami kell a szervezet működéséhez.
Ez ugyan az, mintha 120 kg lennél. Akkor is ehetnél egészségesen és sportolhatnál, de a súly attól még egészségtelen lenne.
(Az egyetlen különbség, hogy akkor mindenki akarná, hogy fogyj (jogosan) lévén, hogy a súly egészségtelen.) És ez a súly ugyan úgy egészségtelen, de mivel a vékony a menő, ezért senkinek nem baj, hogy egészségtelenül alacsony a súlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!