Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Egészség » Táplálkozás

A kérdés

Schobert Norbertnek miért van (még) ennyi rajongója/fanja/követője?

Időről időre ugyan, de rendszeresen bebizonyítja, hogy bántóan ostoba, a termékei műanyagok, telenyomva szójával, semmivel sem egészségesebbek, mint a rendes élelmiszerek. Cukorfóbiában szenved, és bújtatottan ugyan, de mindig beszól a kövéreknek. Sok termékét a fogyasztóvédelem levetette a boltok polcairól, mert hasmenést okoztak és sokkal károsabbak voltak, mint a rendes élelmiszerek.
Ráadásul most a kokainos botrányával érthetőbben és világosabban ki se fejezhette volna, hogy a világon semmit sem tud arról, amit csinál, és még fel is van háborodva, nem érti, mi ezzel a probléma.
Ő tulajdonképpen nem más, mint egy önjelölt táplálkozás szakértő és életmód tanácsadó, akinek még arról sincs fogalma, hogy mi is az a szénhidrát, de foggal-körömmel harcol ellene.
A tornás videóival nincs baj (bár ott is a kövéreket cs szteti beszólásokkal), de ez az update átverés a mellé adott téves és félrevezető, tanulatlanságról ordító cikkekkel és hazugságokkal már azért jócskán túllépi a határt.

Nem provokálásnak szánom a kérdést, de nem értem.
Egy ilyen nyilvánvaló csalónak, aki gusztustalan marketinggel árulja a botrányosan túlárazott, egészségtelen termékeit miközben fogalma nincs a legalapvetőbb dolgokról, hogyan lehet majdnem másfél millió követője/rajongója?
Mit szeretnek benne az emberek?
Miért nem tudnak sokan gondolkodni?
Sokan a védelmére keltek most is, pedig nagyobb hülyeséget nem is írhatott volna, a kirakosgatott cikkeit meg nyilvánvalóan el sem olvassa....

Nektek mi a véleményetek róla?
Ti sajnáljátok/egyetértetek vele, vagy szerintetek sem megfelelő az az irány, amit ő képvisel?
Miért van sok rajongója, meg törzsvásárlója az update boltokban?


 02-15 09:28  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
Úgy, hogy a rajongóinak a döntő többsége egyáltalán nem képvisel magasabb értelmi színvonalat. Emellett nagyon sok a fogyni akaró, de lusta ember, aki szemrebbenés nélkül elhiszi neki, hogy mozgás nélkül le lehet fogyni úgy, hogy "apácska" túlárazott termékeit zabálják.

A válasz 87%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/7Időpont 02-15 09:32 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Mert sok buta, tanulatlan, tájékozatlan ember van.
Naponta látom a saját ismerőseim között is, hogy mindig megosztja valaki, hogy a rákot a citrom gyógyítja, csak a gonosz orvosok eltitkolják. Ja, azért halnak meg orvosok is, meg családtagjaik is rákban, mert még saját maguk elől is eltitkolják :)

A válasz 81%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/7Időpont 02-15 09:33 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Mert sok az ostoba ember akiket át lehet cseszni. Egész iparágak épülnek erre.

A válasz 81%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/7Időpont 02-15 09:33 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Sajnos sok embernek ennyi az értelmi képessége.
Ezen az oldalon is naponta tapasztalni. Nézd meg pl. a fogyókúrás részt. Nem létezik semmiféle fogyóKÚRA, de ha kifejted, nullág lenyomnak.
Sok területen az értelem szégyellni való.
Apácskától nem irigyelem villácskát, elég büntetés neki Béka. Csak néhány tudóstól sem sajnálnám, akik tényleg nagyon nagy koponyák, s lakótelepi lakásban élnek.

A válasz 61%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/7Időpont 02-15 09:41 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Meg azért, mert az emberek nem szívesen ismerik be, hogy tévedtek. Még akkor se, ha buták.

Egyébként meg... a hülyeség drága mulatság, ha valaki a hülyeség árát az update boltban akarja megfizetni, engem nem zavar. :)

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/7Időpont 02-15 09:44 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Nekem már az is gusztustalan és hányingert keltő, hogy apácska meg anyácska már nagyon durván űzi ezt az ipart, mindkettő már erősen pszichés beteg!
Réka kb még a vízre is rámondja, hogy hizlal, a Hal a tortán-ban is felsorolta majdnem az összes ételt a világon azzal a felszólalással, hogy ezeket nem akarja/akarná az asztalon látni, és így tovább.
Apácska meg erős és beteges cukorfóbiában szenved. Azt hiszi, hogy ha valaki eszik 1 gramm cukrot, az már fix, hogy cukorbeteg, elhízott disznó lesz, meg különben is, átmenet nincs, mert az ember vagy egy elhízott tohonya sertés vagy egy olimpikon szerinte.
Réka a gyerekszülés után pár nappal már az edzőteremben ugrált, Norbi meg folyamatosan tudtára adja mindenkinek, hogy k rvára nem ért ahhoz, amit csinál. Ez abban is kimutatkozik, hogy az "ápdét" sz@rok jó része tele van nyomva szójával, ami nagy(obb) mennyiségben jóval károsabb, mint a rendes élelmiszerek, ráadásul sok embernél a tartós szójafogyasztás erős hasmenést is okoz. Ennek ellenére apácska meg van győződve róla, hogy a szója hibátlan és egészséges.
Nem csodálom, hogy nem tudnak külföldre terjeszkedni. Külföldön jóval szigorúbbak az élelmiszerekkel kapcsolatos szabályok és elvárások, és nem dőlnek be az emberek ennek a marhaságnak.

Sok rajongója meg azért van, mert nagyon sok az olyan ember, akinek szintén lövése sincs arról, hogy hogyan lehet ésszerűen és normálisan, nem böjtölve lefogyni, így hát mélytorokkal sz pják be az ilyen parasztvakításokat, mint az ápdét meg ezek.
Ott van jó példának az az update-édesítőszer vagy mi a fene. Az összetevőknél le van írva, hogy a 99%-a sima fehér kristálycukor (ami apácska szerint a szánkhoz sem érhetne), a maradék 1 % meg valami édesítőszer. Ezt egy átlag ember otthon 200 forintból simán elő tudná állítani, apácska viszont ezt a cuccot 1000 valahány forintért árulja. És még így is van sok hülye, aki megveszi. Ha meg valaki kérdőre vonja az árát (történt már ilyen többször is facebookon), akkor Norbika alpári bunkó tajparaszt stílusban leosztja, hogy ez "igényes" termék igényes embereknek, és ha nem tetszik, takarodjon el.

Le lehet pontozni, de aki ezt támogatja és ezért rajong, az megérdemli ismeretlenül is az ostoba jelzőt. És itt most egyáltalán nem a tornás/edzéses videókról beszélek.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/7Időpont 02-15 18:53 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Bár már nem követem mivel túlnőttem és ma már testépítéssel foglalkozom... de mikor még hírből nem voltak norbi termékek, csak az update rendszer... én 17 évesen 40kg-ot, anyám pedig akkor 45 évesen közel 50 et fogyott vele...
A norbi termékek szarok, ez tény...
De az upfate rendszere működik...

A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/7Időpont 02-16 07:46 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Eléggé sok "rajongója" van a barátnőmnek, titeket nem zavarna?
Milyen csillagjegye lehet, ha mindig mosolyog, segítőkész, munkamániás, nem valami társasági ember és nagy rajongója a női nemnek?
Óriási rajongója vagyok Stephan El Shaarawynak! Meg az A. C. Milannak! Ki mit tud róla? Keresnék: szülei élete, az ő gyerekkori élete, fodrásza, mitől áll úgy mindig a haja azaz..
Hatalmas rajongója vagyok Aurelionak (Caversaccio Aurelio Onorato), és szeretnék róla tudni dolgokat! Azaz olyan válaszokat érnék akik ismerik személyesen, és tulajdonságait kérnék! ?
Nagy rajongója vagyok egy New York csajnak szerintetek van rá esély, hogy fel vegyem vele a kapcsolatot?
Szerintetek egy lány lehet akkor is nagy rajongója egy bandának/énekesnek ha nem jár a koncerteire? Mert pl. a távolság miatt, és nincs elég pénze oda elmenni.

Kérdések az Egészség rovatbólKérdések a Táplálkozás rovatból
Minden jog fenntartva © 2017, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu