Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kávéba melyik a legkevésbé...

Kávéba melyik a legkevésbé káros "fehérítő"?

Figyelt kérdés

hello


olvastam hogy a kávéfehérítő nagyon rossz a telített zsírok miatt, a kávétejszín jobb választás ilyen szempontból? Vagy egyéb ami nem túl káros?


2017. ápr. 6. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem a telített zsírok miatt rossz, az pont kevés van benne. Ha bírod a tejet, tehetsz bele valódi tejszínt. Ha nem bírod, idd kókusztejjel. Mindkettő jobb opció.
2017. ápr. 6. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. ápr. 7. 06:54

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!