A kokainban van glutén?
Gluténmentes diétán vagyok, és néha, nagyon ritkán (!!) hétvégénként kokaint is fogyasztunk a barátaimmal. Nem sokat, nem vagyunk függők.
A kokain ugye nem tartalmaz glutént? Valaki mesélte, hogy abban is lehet, de ugye nem? Nem akarom kitenni magam gluténnak, de nem is merem megkérdezni szakértőktől (érthető okok miatt).
Lehet kapni külön gluténmentes kokaint? Ha igen, az drágább a simánál? Köszönöm a válaszokat, és trollokat nem kérek!!

válasza:

válasza:

válasza:ne is mondd, régóta keresem a paleós ekit...
Úgy tudom Schobert Norbi ennek a kérdéskörnek a nagy szakértője, talán próbálkozz nála, ha a cukor és a kokain kapcsolatát ennyire tudja, biztos tudja a glutént is.
Kapcsolódó kérdések:
Már több, mint 10 éve fogyasztok glutént és nincs úgy bajom eddig, de nem tudom 100%-osan, hogy nem vagyok az.
Már pár hónapja eléggé fájdogálnak a hasam, főleg a köldököm környékén, és a vasatgbelemnél, ilyen feszülő érzés, amit leginkább akkor érzek ha mély levegőt veszek. Van pár csúnya pattanásom a mellkasomon, viszont hasmenésem, hányingerem, székrekedésem nincs, ámbár...
Anyukám nem rég vett egy kenyeret aminek szörnyű íze volt és ő is bevallotta, hogy ne a legjobb .... "de az egészséges dolgoknak nem ugyan olyan az íze" szerinte.Nem lenne probléma, ha tényleg valmilyen extra egészsége extra diétás valamit vett volna, de ez...
Enyhe gluténérzékenységem van, és véletlen ilyen chipset vettem, nem tudom, hogy meg merjem-e enni.
Nagyon sok kajárol, ízről le kellett így mondanom. Ráadásul rohadt drágák a gluténmentes termékek a boltokban. Kukoricalisztet ehetek de ilyen terméket viszont alig találok ami abból készül. Hallottam, hogy az emberi szervezet viszont tud alkalmazkodni. Ha csak olyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!