Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Műanyagban főtt étel mennyire...

Műanyagban főtt étel mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Figyelmetlenségből úgy tettünk fel csöves kukoricát 10 percig főni, hogy véletlenül benne maradt a főzőedény alján egy illeszkedő műanyag tálka. Sajnos mindezt csak a kukorica elfogyasztása után, a mosogatáskor vettük észre. A műanyag mikrózható, de az egész család meg van ijedve, hogy mi bajunk lehet ebből. (Egyébként utána és azóta sincs semmi panaszunk.)

2017. nov. 10. 10:27
 1/2 anonim ***** válasza:
1 alkalomtól nem lesz komolyabb bajotok, nyugi.
2017. nov. 10. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Az átlátszó műanyag tál alján, a mikro-emblémán 120 C fok, a fagyasztó emblémán -40 fok van írva. Ezek szerint talán megússzuk. :) De abban is reménykedünk, hogy a rákkeltő hatás talán tényleg nem 1 alkalom után jelentkezik.
2017. nov. 10. 13:12

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!