Regen volt az instan olyan funkcio hogy latod ki mit lajkolt kovetett (neked volt a neve talan, a lajkok mellett volt elerheto), erre letezik egy alkalmazas vagy vmi megoldast? Hogy lehet megnezni?

válasza:Nem engem ki lajkolt, hanem ki mit csinalt
Regen volt egy olyan funkcio hogy mutatta az ismerosok mit csinalnak
Pl Jozsi bekovette Marit, Pisti milyen kepeket lajkolt stb
Letoltottem az insta regi verziojat de bem mukodik ott se :( ott van a fubkcuonak a helye csak odairtak hogy nem mukodik
Bar lenne meg ilyen funkcio Xd
Nincs mar amugy,ha jol tudom

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Abszolút hallásom van, és átlagban a szinuszos hangokat max. 2%-os tévedéssel eltalálom, hogy hány hz.
YouTube-on azt láttam, hogy az alkalmazások menüpontnál a speciális beállításokban az értesítések hozzáférésénél kell engedélyezni a Samsung launcher-t (asszem ez a neve), de nem találom ezt. Ilyenkor mit kéne, próbáltam sok bekapcsolni, de semmi. Valaki járt már...
Az a szám amit azért kapsz,ha képet videót küldtél vagy kaptál.
Az egyik kérdésem az, hogy ha nincsenek felvéve partnernek, akkor látni fogják, hogy felhívtam őket? A másik kérdésem az, hogy ha nlokkolom őket, akkor látni fogják azt, hogy előtte véletlenül felhívtam őket? Persze egyből kinyomtam.
Tűz, különböző smiley-k, még számok is vannak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!