Mit gondolsz erről az emberről?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyik ismerősöm, és meséltem róla több ismerősömnek, és egy csomóan leszólták, hogy mások meg ennyiből élnek. Igazából - amennyire én tudom - nincs semmi konkrét baja, csak jó érzés neki kibeszélni a gondjait, meg egyszerűen jó neki oda járni. Úgy érzi megér ennyi...
Természetesen párkapcsolat szempontjából. Nem arról van szó, hogy ápolatlan, hanem hogy nem született jóképűnek.
fiatal kora ellenére csak az ezotéria és a pszihológia érdekli. Sok stílusváltáson ment keresztűl, így maximáliasn úgyérzi, hogy megtalálta önmagát, csak ez a stílus érdekli és ebben a stílusban talált igazi barátra, aki pontosan olyan mint Ő. Nem mindennapi, és emiatt...
Mire gondolsz amikor meghallod hogy valaki krav magázik? Mi a benyomásod arról az emberről?
Egy 17 éves fiú. Külsőleg kényszert érez arra, hogy negatív legyen. Minden nap 1 fehér pólóban egy dátum és egy telefonszám csuklószorítókkal letakarva a bal kezén. Belsőleg egy fiatal kori szerelmi csalódás miatt nem tud se boldog sem szomorú lenni, állandó nyomott...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!