Mi a közvélemény a krav magáról? Mire gondolsz amikor meghallod hogy valaki krav magázik? Mi a benyomásod arról az emberről?

válasza:amikor meghallom hogy valaki krav magázik, azt gondolom, hogy meg tudja védeni magát civil esetekben.
egyébként nagyon hasznos önvédelmi sport! én is csináltam jó ideig, és hasznát is vettem már!

válasza:

válasza:Attól függ kitől hallom.Ha a 16 éve gyerek mondja,akkor arra gondolok,hogy na még egy divat majom.
Amikor meg a 2 fekete övvel rendelkező ismerősöm mondta,hogy levizsgázott instruktornak,akkor megértem és ő is bevallja,hogy valamiből lóvét kell szerezni,azzal meg semmi gond ha meglovagolja a divatot.Ebben meg most van némi pénz,mert rendesen fel van kapva.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mindegyik kérdéshez csak egy nevet kérek. Csak a 2011.év versenyzői közül válassz, de az egész pályafutását figyelembe véve. Köszönöm a válaszokat! 1. Ki a legtehetségesebb pilóta? 2. Ki a személyes kedvenced? 3. Ki nem való a Forma1-be? 4. Ki a...
vagy mobilon is hívnak embereket? (például pártpreferenciák felmérésénél). Manapság már sok embernek nincs is vezetékes telefonja, főleg a fiataloknak (triviális példa a kollégiumi diákság, de nem csak ők). Ez nem torzítja az eredményeket? Vagy az eltérés elhanyagolható?
Olyan alkalom ritkán van, amikor 10millió emberhez eljut egy kérdőív, és ez nem lett volna nagy kiadás.
Totaldamagen volt h Dana White összefogja hozni hamégis lenne egy ilyen meccs kinyerne? Komoly hozzáértő válaszokat kérek.:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!