Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Furcsa kérdés! Eddig csípett...

Furcsa kérdés! Eddig csípett a bolha ha véletlen volt most meg nem! Lehet, hogy valami baja van a véremnek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 21:40
 1/3 anonim válasza:
Vagy csak jön a tél és azért nem csíp.
2011. okt. 28. 21:47
 2/3 anonim válasza:
90%
Bolhás vagy? ott már gondok vannak, s nem azzal hogy nem csip!!! :O
2011. nov. 2. 16:01
 3/3 anonim válasza:
Ez tiszta hülyeség ez a kérdés...xD
2012. jan. 16. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Csókkal bonyolultabb? Tudom, hogy furcsa kérdés, de azért felteszem. Az a helyzet, hogy csalom a párom. (Ezen ha lehet, gyorsan lépjetek túl,...

Viszont ma az egyik szeretőmmel csókolóztam, és most teljesen össze vagyok zavarodva. Túlságosan jól esett. És így ijesztő, nem tudom, most mit érzek. Eddig csak szexről, egymás kölcsönös kielégítéséről volt szó, viszont így új fényben látom az egészet. Mit kezdjek...

Tudom, hogy furcsa kerdes, de valaszolnatok?

Elkezdtem figyelni a nyakomat. Ma volt is, elvileg olyan allagu,amilyen peteeres kornyeken szokott(elvileg). De biztos az? Hallottam,h spermaval konnyen osszetevesztheto. Kb 40 oraval elotte voltunk egyutt a ferjemmel.Szerintetek lehetett ez meg a tavozo sperma,ennyi...

Normális ez? Kissé furcsa kérdés

Hullik a szőröm, eddig nem hullott úgy vettem észre, hogy vakartam a kezem és a kis szőrszálak hullani kezdtek.Normális ez?tele lett vele a pólóm.

A kérdés talán furcsa, de gondolkozz el rajta: Szereted magadat? /miért, mióta? / Nem? /miért, mióta? / Szeretnél a mostani helyzeten változtatni?

Ahhoz, hogy boldogok legyünk, ismerni és szeretni kell magunkat. A saját bőrömön tapasztaltam ezt. Írjátok meg, hogy vagytok ezzel. Nemetek, korotok is érdekelne.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!