Furcsa kérdés! Eddig csípett a bolha ha véletlen volt most meg nem! Lehet, hogy valami baja van a véremnek?
Kapcsolódó kérdések:
Viszont ma az egyik szeretőmmel csókolóztam, és most teljesen össze vagyok zavarodva. Túlságosan jól esett. És így ijesztő, nem tudom, most mit érzek. Eddig csak szexről, egymás kölcsönös kielégítéséről volt szó, viszont így új fényben látom az egészet. Mit kezdjek...
Elkezdtem figyelni a nyakomat. Ma volt is, elvileg olyan allagu,amilyen peteeres kornyeken szokott(elvileg). De biztos az? Hallottam,h spermaval konnyen osszetevesztheto. Kb 40 oraval elotte voltunk egyutt a ferjemmel.Szerintetek lehetett ez meg a tavozo sperma,ennyi...
Hullik a szőröm, eddig nem hullott úgy vettem észre, hogy vakartam a kezem és a kis szőrszálak hullani kezdtek.Normális ez?tele lett vele a pólóm.
Ahhoz, hogy boldogok legyünk, ismerni és szeretni kell magunkat. A saját bőrömön tapasztaltam ezt. Írjátok meg, hogy vagytok ezzel. Nemetek, korotok is érdekelne.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!