Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék nővel szexelni?...

Hogyan tudnék nővel szexelni? (önismeret)

Figyelt kérdés

Szóval van ez a problémám.

Valami oknál fogva nehezen ismerkedem. Illetve tudok ismerkedni mindenkivel, de képtelen vagyok ezt kivitelezni. Nemileg férfi vagyok. Teljes mértékben hetero vágyak vezérelnek. De, képtelen vagyok összehozni, sem egy párkapcsolatot sem egy egy éjszakást. Viszont egyszer felregeltem egy oldalra, feltettem a képem és egy lány rám írt és két gyerekünk született. Feleségem lett, pár év alatt, tényleg 4-5 év alatt összejött a ház, a lakások , kocsik és a magyar álom. Elváltunk. Tirolban élnek. A gyerekek hiányoznak, évente párszor azért látom őket.

Az exem mentségére váljon, kiteljesedett, mert rájött, hogy a lányokat szereti. Hát mindegy is. Kiderült, nem illünk össze.

Pár éve külön élek tőlük, tartjuk a kapcsolatot a gyerekek miatt. Nekem nem maradt semmim, mert minden közös ingatlanról lemondtam, csak egy régi, ám megbizható Toyota corollám maradt. Persze, hálás vagyok érte. Visszaköltöztem a szüleimhez. Most albérlet kaucióra gyüjtök.

Szóval itt vagyok és nekem nagyon úgy tűnik, hogy a jó Isten célja az volt ezzel a nővel, hogy a gyerekeinek az apja legyek tartva a távoli kapcsolatot a gyermekeimmel.

Szóval pár éve külön élünk és most már idelye lenne tovább lépni. de hogyan. Legutóbb exemért semmit sem kellett tennem. Ment minden magától. De akkor most hogyan tovább. Ugyanabba a problémába ütkötem. Hogyan tovább? Valahogy nem tudok válaszra bírni se képpel se kép nélkül senkit sem. Valószínűleg ronda vagyok, vagy nem tudom. Kezdeményezni nem merek. Tényleg senki sem írvissza. ha előfizetek, akkor sem ír vissza egy nő sem. Ennyi. Randa is vagyok, nincs semmim, csak egy 20 éves kocsim. Olyan vagyok, mint Al bundy nevetségesebb és unalmasabb verziója a szülei házában a tesójával. Ott tart az életem, hogy van talán 60 ezrem. Hitelem nincs, csak kb. havi 10 ezer telefonköltségem és 2010 közüli fizum + 6000 Erzsébet kártya. Elvileg nyártól már 250 körül fogok keresni. Van két szakmám, érettségim, nyelvvizsgám, B-s jogsim és Targoncás vezetői engedélyem is, De nem jövök rá, mi a baj velem. Valószínűleg ronda vagyok. Vagy nem tudom.

Hogy kell ezt csinálni egy férfinak? mennyi lóvé kell a csajozáshoz? mit kell tennem vagy hogyan, hogy végre szexelhessek? Szakács vagyok, burkoló és most raktáros. Jó, néha, pár hetente elszivok egy Jointot de volt hogy hónapokig nem füveztem. Ritkán iszom. Igaz, dohányzom is.

Feladom, vége. 34/F a sötét Zalából. Mit tegyek?2022. máj. 14. 21:38
 1/7 Dzsoki ***** válasza:
81%
Menjél fizetős nőkhöz! Utána,több önbizalmad lesz! Onnan már meg fogod tudni oldani!
2022. máj. 14. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Olyan vagy mint egy ösztönlény. Legyen albérlet, kaja meg szex.


Majd jön egy ösztönlány, ne aggódj.

2022. máj. 14. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

KAMU.


Ha jól menne a sorod rég nem itt dekkolnál a gyakorin.


KÖVETKEZŐ!

2022. máj. 14. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 Dzsoki ***** válasza:
72%
Lehet,hogy kamu,de most nem jól megy a sora. 2010,meg 6000 kafetéria,max két,esetleg három napra elég. Majd amikor,lesz 250ezer nettója,akkor fog jól,de legalábbis,jobban menni a sora!
2022. máj. 14. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem kamuztam. Ha jól menne sorom, nem a szüleimnél dekkolnák. Viszont így tiszta a lelkiismeretem és nem nyögök hiteleket. Ezért hálás is vagyok, hogy nincsenek adósságaim, de így saját kecóm sincs.
2022. máj. 15. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha 5év alatt megoldottad a házat, autót stb, megoldod most is az anyagi dolgokat, csak egyedül a magad módjára lelj rá.


Az internetes társkeresőről szállj le.

El is mondom miért:


Adott az 1-es szituáció:

Kimozdul az ember utca, bolt, bank stb helyekre. Szavak nélkül (nonverbális kommunikáció) szimpatikus vagy szimpatizál a két fél azt észreveszi az ember és az illető testének reakcióiból kiolvasható, hogy van esélye az illetőnél. Így kevesebb a kudarc lehetősége.


Ellentétben:


2-es szituáció:

kattintgat az alanyunk neten, azaz egyoldalú választás.

sose értettem mit gondolnak azok az emberek, hogy nulla információval fejest ugranak a kiszemeltnek, akiről annyit se lát, hogy van-e szemkontaktus vagy bármi nonverbális visszajelzés.


nos a net úgymond torpedózás, sokat kell jelölni, hogy találat legyen,

ám ezáltal sok a "kudarc élménye", ami személyiségre és önbizalomra romboló hatással van.


Rengetegen élnek abban a tévhitben, hogy "a neten egyszerűbb", oh, dehogy, ébresztő! Sőt, a netes ismerkedéshez pszichésen sokkal jobb szinten kell lenni, mint egy személyes találkozónál.


A személyes talinál, ismerkedésnél van "előjáték" nonverbálisan. (ami a kommunikáció 55%-át teszi ki!)

...és ilyen nincs neten.


Marketing szemszögből ugyan gerinctelenség kihasználni ezt a "könnyebb ismerkedni" illúziót, ám az tény: a megtört ember rendszeres látogató, előfizető vagy idővel a kudarcok által függője lesz.

Igazi visszatérős játszma.


Az erre kiadott pénzből inkább szakemberhez menj, ha nem tudod rendbe tenni önmagad.

De mindezek előtt: tedd le a netet párkeresés szemszögéből, énkép rombolásból és

használd önismeretre, önfejlesztésre, önbizalom felhúzásra, könyvekre.

Sétálj be könyvesboltba, keress pl önismereti vagy nonverbális kommunikációs könyveket.


Magadnak segítesz, nemcsak önmagad megismerésében, helyrehozatalában, de más emberek kezelésében, megismerésében és akár karrierben is nagy előnyöddé válhat.


pl nekem mára annyira kiélesedtek a képességeim, hogy pár perc alatt megmondom, van-e értelme valakivel tovább ismerkednem, együtt működnöm.

Pl magánéletben tisztában vagyok magammal, képességektől a tulajdonságokig mindennel és tudom mely dolgok, tulajdonságok, emberi szokások nem férnek össze a sajátoméval.


Milyen stílus, hangnem, szokás, mentalitás...stb jöhet szóba.


Így jobban formálódik pl a kapcsolati köreid és nagyobb valószínűséggel botlasz bele olyan személybe, aki közelebb áll hozzád és akár kapcsolatra alkalmassá váltok egymás szemében.


Az önismeret és fejlődés mindennek alapköve.


Pénzzel csak olyan embereket vonzol, akik pont hogy nem hiányoznak lelki világodnak.


Pl jómagam is tapasztaltam ezt... aztán offoltam azokat.

Későbbiekben megválogattam az embereket, anyagi dolgokat nem részleteztem csak a munkáról beszéltem pár felszínt kaparó mondatot.


Volt aki ismerkedésnél pénzrészletezte volna magát és már a mondata elejébe belevágtam:

nem érdekel, maximum, ha egy fedél alatt terveznénk lakni. Megismerni akarlak, pénzem meg nekem is van.


Meglepődött, mert átlag nők erre vevők voltak én meg elcsitítottam.

A munkáján belüli alkotás jobban érdekelt, mert jómagam is hasonló ágon munkálkodok.


Az, hogy ki "szép", "ronda" az mindenkinél más.

pl ismerősömnek a nagy orrú nők tetszenek (meg is kaptam, hogy neki nem vagyok szép ez miatt xD), míg én rosszul vagyok a nagy orroktól, pasiknál is a kisebbet szeretem.

egyik barátnőnknek a baromi szőrös pasik jönnek be, egy ideig azt hittük poénkodik, de kirderült, hogy nem; én meg irtózom az erős szőrzettől.

Valakinek az európai szemek tetszenek, nekem a keletiek, azon belül is két típus.

Valaki a macis testalkatot szereti, én a szálkásan enyhén izmosat.


...és még megannyi részlet van a testen, amiből összeáll a kinézetünk.


Ezeket el kell fogadni.

Nincs olyan ember, aki mindenkinek tetszik/megfelel!


Nekem pl nagyon nem jön be Brad pitt, pedig sok csaj,nő odavolt s van érte. Nekem taszító, főleg az oldalra lekonyuló szemei.


Ízlések és pofonok.Alkohol, drog, cigi.

Nálunk pl se én, se párom nem fogyasztunk, sőt, jómagam kávét se.


Valakinek belefér, valakinek nem, de jelentős nézőpontok egyike tud lenni párválasztáskor.


+megsúgok valamit:

egy dohányos ember ujja a hüvelybe ... kellemetlen érzést okoz a nőnek.

Mindegy, hogy csak más után elnyomja a cigit 5mp alatt, mindegy hogy cigi után kezet mos az illető, a női hüvelyben érezhető.


Egykori dohányos exemtől részben ezért búcsúztam el, más komolyabb dolgok mellett.


Ismerek olyan párt, akik együtt tépnek úgy hogy van 3 gyerekük... nos nekik belefért a kapcsolatukba a fű is. Valakiknek nem.


Szingli időkre meg javaslom a szexshopot. Jó dolgok vannak ott pasiknak is.


Feladni egyszerűbb, mint küzdeni, ez tény, csak azzal nem mész semmire.

Tényleg hátat fordítanál a változtatásnak, jobb élet kialakítás lehetőségének vagy akár lehetőségeinek?

Jelen negatív érzésekkel akarod leélni az életed?

Nem hiszem, különben nem agyalnál és írtál volna pl ide gyakorira.


Még ha lassú is a változás, lesz eredménye, ha odateszed magad. Elsősorban fejben, gondolatokban, majd tettekben, amit érezni és tapasztalni fogsz, annak élménye tőled függ.


Sok sikert! Hajrá!

2022. máj. 16. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Bazz... Nálad nagyobb nyomorékoknak egy rakat nője van. Nők közt még nálad is nagyobb nyomik vannak. Férfiak közt meg pláne. Van munkád és kocsid.


Nem tudom mire vered el a fizudat de a cigit én letenném és vennék pár sportszert hogy kicsit formába hozzam magam. A többi fejben dől el.

Vehetsz egy kis telket valahol ahová két kézzel építhetsz valami építmény jellegű dolgot. Nameg ha elvégzel valami szakmunkás tanfolyamot, azzal is jobban kereshetsz.


Igazából a nőket értelmes törődő belsővel lehet megfogni. A külső másodlagos. Ezrével vannak magányos nők és egyedülálló fiatal anyukák országszerte.


A te tragédiád az hogy a hozzáállásod nem jó. Azon kell változtatnod.

2022. máj. 16. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!