Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy semmirekellő idióta...

Egy semmirekellő idióta vagyok 28 évesen hapsiként? Kit hibáztassak?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
A kérdésed is magadat igazolja. Magadat, csakis magaat, a Te döntéseidet Te hoztad meg. Könnyű ráfogni a másik miatt, de ez csak kifogás, amit nem akarsz azt nem teszed meg, amit akarsz azt megteszed.
2014. nov. 11. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
2014. nov. 11. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
A szüleidet,és világot.
2014. nov. 11. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Bővebb információt kérhetnénk? :)

Amúgy semmi sincs veszve, változni bármikor lehet. De a tetteinkért fel kell vállalni a felelősséget, elég nehéz de ez van.

2014. nov. 12. 15:16
 5/5 anonim válasza:
SenkiT ! Változtass !!! Fiatal vagy még akár lehet is belőled vki, de hagyd abba az önsajnáltatást és kezdj el végre boldognak lenni. Rajtad múlik !
2014. nov. 13. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Van-e értelme élnie egy ilyen semmirekellő parazitának, mint én vagyok?

Ötvenes munkanélküli parazita vagyok, csak teher mindenkinek, már tényleg semmi nem sikerül, még takarítónőnek sem kellek. A családom, barátaim elhagytak, (megértem őket), rám már nem számíthatnak, senki lettem. Még az öngyilkossághoz is gyáva vagok. Minek él egy ilyen?

Félek, hogy semmirekellő leszek, mit tegyek?

17 éves srác vagyok, és még tanulok, de jó lenne már tervekkel rendelkezni a jövőmet illetően, mert valamiből meg kell élnem tisztességesen. Sajnos azt vettem észre magamon, hogy alapvetően engem semmi nem érdekel, nincs kedvenc tantárgyam, nem érdeklődök a tudományok...

Hol lehet valami foglalkozást találni, ahol egy semmirekellő ember lekötheti magát?

17 éves srác vagyok, és nem érek semmit. Már régen elvesztettem önmagam nagy részét, és most teljesen az egészet, az értékrendemmel, erkölcsökkel és mindennel együtt. Egy szóval nem vagyok csak egy semmirekellő, életunt senkiházi. Nem akarok semmilyen emberi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!