Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem ezt mikor a...

Cemha kérdése:

Miért érzem ezt mikor a pàromhoz èrek?

Figyelt kérdés
Ugye mindenki aki szereti a pàrjàt simogatja, ugyan ez van az èn esetemben is, mikor simogatom pl a karjàt annyira jò érzèssel tölt el, de utánna elkap egy èrzès, hogy legszivesebben megnyùznám, szèt szorongatnám.. elmesèltem neki ès neki is vannak ilyen èrzèsei, mikor enged simogat, de ő sem tudja ez mièrt alakul ki.. pròbàltam a neten keresni rà magyarázatot, de nem talàltam az adott témával kapcsolatos leìrást..

2018. dec. 16. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vadul szexelnétek. Próbáljátok ki!
2018. dec. 16. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem.. az egyūttlètek utàn is èrzem.. szoval nem jòò..
2018. dec. 16. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
túl sok energiád van. Tessék többet sportolni. A csajodnak is.
2018. dec. 16. 19:29
 4/4 Epör válasza:

Ez egy létező dolog, főleg kisállatok felé és aranyos dolgok felé terjed ki az ember agyában. Úgynevezett - és bocsánat ha rosszul fordítom, főleg angolul olvasok ilyeneket - "cukiság agresszió" (cute aggression).

A lényege, hogy a dopamin ami felelős a boldogságért az agyadban, ugyanúgy felelős az agresszív gondolatokért, emiatt létezhetnek ilyen keresztgondolatok is. Teljesen normális, hogy vannak ilyen gondolataitok.

2018. dec. 24. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!