Ez igaz amit mondanak?
Szóval egy Discord szerveren megkérdeztem, hogy ha egy ölelés nagyon hosszú ideig tart, akkor az még mindig barátinak számít, vagy az már több-e barátságnál. És Discordon azt válaszolta egy lány, hogy ha egy nő nagyon sokáig ölelkezik akkor meg is termékenyedhet. Én meg nem hittem neki, és utána pedig az a lány szó szerint ezt írta (kimásoltam): "az olelestol esel teherbe es ez egy biologiai folyamat ami hosszas evek utan bizonyitva lett en nem hazudok ez nem kitalacio vagy hipotezis ez csak a puszta igazsag", és utána egy fiú is azt írta, hogy ez tényleg így van, igaza van. És elmagyarázták nekem, hogy nem kell semmi szex a teherbeeséshez, elég ha csak ruhában ölelgetik egymást barátok, ezért nem érdemes hosszú ideig ölelgetni a barátaimat. És én ennek utánajártam a neten, és találtam egy kérdést egy külföldi gyakori kérdés oldalon (nem az én kérdésem), ahol mindenki azt írta, hogy ez lehetetlen: [link]
Most akkor kinek higyjek? A barátaimnak vagy az internetnek???
Akkor a kistestvéred valójában a te gyereked. Vagy téged soha nem ölelt meg az anyád?
Mondjuk mit beszélek.. láthatóan nem. Ha megtette volna, nem itt baromkodnál, hogy kapj egy kis figyelmet...
"Az nagyon beteges, ha valakit az anyja ölelget"
"Majd egyszer ki fogom próbálni az ölelést, ha elmúltam 18"
...
Egyébként hány éves vagy, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!