Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Van egy jó barátom. Megkérdeztem Tőle hogy ha esetleg elveszteném a munkámat, akkor is barátkozna - e velem, azt mondta amíg nem leszek hajléktalan, addig igen. Szóval ha ilyen helyzetbe kerülnék önhibámon kívűl akkor nem lennének barátok?
tegnap 14:25
1 2
 1/14 sebaldur válasza:

Mit számít? Most jóba vagytok? Volt már helyzet amikor bajban voltál és számíthattál rá?

Az, hogy mit mond valaki ott helyben egy elképzelt szituációra szerintem teljesen érdektelen, ha közben a viselkedése alapján nem ez jön le róla. Lehet át se gondolta rendesen csak rávágott valamit.

tegnap 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:

"ha ilyen helyzetbe kerülnék önhibámon kívűl akkor nem lennének barátok?"

Nyilván erre nem tudom a választ, de szerintem nem így értette.

Szerintem amikor azt mondta, "hajléktalan", nem arra gondolt, hogy "valaki, akinek épp nincs hol laknia", hanem arra, hogy "egy húgyszagú, lecsúszott, alkoholista kéregető a Blahán". És azt mondta, hogy amíg nem leszel ennyire tróger, addig számíthatsz rá.

tegnap 14:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Én akkor is barátkoznék veled. 😊😊😇
tegnap 14:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Persze de ha szállón laknék akkor is?
tegnap 14:55
 5/14 anonim ***** válasza:
20%
4# Én simán. 🙂🙂 Az ember szíve a fontos, a jó lelke, nem a sikerei.
tegnap 14:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha egy jóbarátom szállóra kerülne, akkor is látogatnám őt, vennék ruhákat neki, megölelném.
tegnap 15:00
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
#5, üdv újra, Mr. Empata! 😊
tegnap 15:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy jóbarátom szállóra kerülne, akkor is látogatnám őt, vennék ruhákat neki, megölelném."

Kár, hogy korábban kifejtetted, hogy nincs egy sem.

tegnap 15:17
 9/14 anonim ***** válasza:
De én komolyan ezt tenném, miért olyam nehéz ezt elhinni? Nekem az ember szíve a fontos nekem, hogy jó ember-e. Nem zavar, ha vannak pillanatnyi elakadásai az életben.
tegnap 15:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Annyi az alap lenne, hogy segítenék neki az iratokat rendezni, intézni, vennék tusfürdőt, hogy tudjon rendesen tisztálkodni, adnék pénzt neki fordászra, hogy kicsit rendbe szedje magát. Ha keresne munkát, ezerrel ott lennék mellette. Ha mondjuk nem tud (egészségügyi okok miatt), vagy nem akarna dolgozni, akkor meg csak tartanám benne a lelket. Ennyi. 🙂
tegnap 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!