Van aki egyedül és reménytelenül érzi magát?
Na mindegy.Kérdező,ajánlom menj el pszichológushoz(én is azt fogom tenni) mivel a magányérzet és a reménytelenség egyenes tünetei a depressziónak,amin egyetlen helyi IQ-harcos se tud majd átsegíteni.
Béke!
"Na mindegy.Kérdező,ajánlom menj el pszichológushoz(én is azt fogom tenni) mivel a magányérzet és a reménytelenség egyenes tünetei a depressziónak,amin egyetlen helyi IQ-harcos se tud majd átsegíteni.
Béke!"
ez a célom vagyis ezt akarom, de igazából azt sem tudom hol kezdjem vagy kihez mennyek, mert nekem azt mondta vki h előbb a pszichiátriára kell menni aztán majd ott a pszichiáter fog irányítani a pszichológushoz ez most ez tényleg így van?
Én jártam pszichiáternél ugyanilyen problémával, terápiára, szerintem mondjuk felesleges volt, de aki akar, az menjen. Ha van pénzed rá, magánhoz menj, ha nincs, a területileg illetékes pszichiátriára. Beutaló nem kell, csak hívd fel őket, és kérj egy időpontot.
Pszichológus az más kérdés, jó eséllyel ti oda nem fogtok eljutni (és a pszichiáter sem fog pszichoterápiát végezni veletek), különösen ha fizetni nem tudtok érte. Lényeg az, hogy a pszichiátrián kell kezdeni. A pszichiáter szinte biztos, hogy gyógyszer (antidepresszáns) szedését fogja javasolni nektek. Kb. ennyi a kezelés, amit pénz nélkül kap az ember, persze a gyógyszerért így is fizetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!