Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan legyen menő egy gimiben...

Hogyan legyen menő egy gimiben? Most megyek.

Figyelt kérdés
Gördeszkázom, tudok is pár trükköt, sokat járok skate parkba, gitározni is tudok. Elég könnyen el lehet velem hülyülni nem vagyok sértődékeny. A stílusom vagány, fiús. Szeretem a focit... Lehetek így menő? Hogyan csatlakoztak egy menő bandához? Hogyan szerezhetnék fiú barátokat lányként? Csak odamegyek hozzájuk a gólyatáborban és elkezdek velük beszelgetni? (Nem nagyon értem meg magam a lányokkal, azért jönne jól pár fiú haver, velük jobban elengedem magam...)
2016. jún. 25. 12:11
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen,ahogy írtad, beszélj velük, de ne te menj oda,legyél picit visszahúzódóbb, titokzatosabb,akkor csak jobban érdekled majd őket
2016. jún. 25. 12:15
 2/10 anonim válasza:
20%
Hello! A legmenőbb mindenki körében akkor lehetsz,ha te vagy a leggörényebb. Sajnos a mai világban ez a viselkedés teszi menővé az embert. Sok sikert kívánok a gimiben. :) Egy most érettségizet ember.
2016. jún. 25. 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Vásárolj a Zarában, Bershkában, reggel 8ra úgy jelenj meg a suliban mint egy díva, legyél szajhás, nagyhangú és felszínes. Így sok fiú barátod lesz :)
2016. jún. 25. 12:27
 4/10 anonim válasza:

Szia!:)

Én is "menő" akartam lenni a gimiben, de rájöttem, hogy ez szinte lehetetlen...Ez már nem olyan, mint az általánosban...

Ha menő akarsz lenni, akkor buliznod kell, piálnod, és nagyszájúnak lenned...

Én meg ennek nagyjából az ellentéte vagyok.

De mindegy is... Mert rájöttem, hogy kiépíthetsz egy kisebb baráti társaságot, akikkel jól érzed magad, és közöttük akár lehetsz te a legmenőbb. :) Nem kell, hogy mindenki előtt az legyél. :)

2016. jún. 25. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez így nekem már elég menőn hangzik. De erőltesd túl, hogy mindenki oda legyen érted, olyanokkal barátkozz akikkel te jól érzed magad, és jófej, értelmes embernek tartod őket. Csak legyél nyitott, menj oda bátran bárkihez. De otthagyni is merj valakit, vagy valakiket, ha nem tetszik amiket csinálnak.
2016. jún. 25. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
* Ne erőltesd túl
2016. jún. 25. 13:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Legyél ésszerű.

Csak ésszerűtlenség ellen lázadj.

Ezt téve, minden tanárom imádott, és én voltam egyetlen osztályaimba aki ha beszélt, mindenki hallgatott.

Pedig egyáltalán nem volt célom helyet elméleti ranglétrán.

2016. jún. 25. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Próbáld az egyediséggeddel magadra hívni a figyelmet.

Legyél egyszerre rejtélyes is, de ugyanakkor legyél olyan valaki, akire felnéznek. :)

2016. jún. 25. 13:56
 9/10 anonim ***** válasza:

ne menő akarj lenni retardáltak között, hanem olyan, aki nem retardált

az élet nem a gimnáziumi négy évről szól, mert utána van még amolyan hatvan év, amit értelmesen kellene eltöltened

ahogyan most felvázoltad a dolgokat, annak egyenes következménye lesz egy olyasfajta életút, amire hidd el, nem vágysz

2016. jún. 26. 03:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hogyan töltem az életem le. :D természetesen jól akarok tanulni, nem cigizek, csak vkikkel lógjak akikkel hülyülni is lehet meg néha elmenni délután szórakozni.
2016. jún. 26. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!