Miért zavar, miért érint rosszul?
Figyelt kérdés
Van egy közeli ismerősöm és vannak problémái, èn vagyok az egyetlen ember mellette, próbálok segíteni a mentális gondjaiban, viszont nem hagyja. Elmenekül, álomvilágot épít, közben persze várja, hogy jobb legyen. Az ő élete, az ő döntései, ezt megértem, de valahogy rosszul érint, fáj érte a szívem. Jobban mint kéne2016. jún. 26. 10:57
1/4 anonim válasza:
hány évesek vagytok és milyen nemüek?
2/4 anonim válasza:
Mert tudsz vele beszélni, így tudsz neki segíteni... tudnál ha hagyná. Ez a..., nem tudsz de közben tudnál helyzet nagyon piszkál téged s persze jót akarsz neki.
Nagyjából ezért.
Ha tippeket szeretnél, hogyan próbáld meg, írj rám.
(Na persze nem ismerem ismerősödet de hátha.)
3/4 anonim válasza:
Mert közel állsz hozzá s van benned empátia. Ez miért kérdéses, nem is értem.. Jobb életet akarsz neki, hisz fontos számodra, s tudod, hogy így kétséges a jövője. Ha meg mentális problémái vannak, eleve nincs olyan ítélőképessége, hogy dönthessen a saját életéről, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!