Barát vagy mégsem?
Van egy barátnőm akinek eddig az összes párkapcsolata vagy rövid ideig tartott vagy nem is volt az a nagy szerelem. Így teljesen kudarcnak fogja fel a párkapcsolat témát. Én már 2 komoly kapcsolaton túl vagyok ha bár mind kettőnek elég rossz vége lett. Most vagyok a harmadikban. Ő 11 hónapig volt utóbb a párjával, és kb fél éve szingli. Előtte is de főleg azóta már már elviselhetetlenül pesszimista, folyton mondja hogy milyen rossz neki egyedül, ő nem kell senkinek se biztos azért mert nagyon vékony, minden pasi idióta meg ilyenek. Folyton mondom neki hogy álljon már pozitívabban a dolgokhoz, mondjuk örüljön hogy van egy jó kis munkája amit szeret is csinálni. Meg majd jön a szerelem ne erőltesse, meg ne álljon szóba olyanokkal akikről lerí hogy csak sexre mennek.
Szinte biztos vagyok benne ha kicsit másképp állna a dolgokhoz akkor neki is jönne megfelelő ember. Eléggé fiúsan öltözködik, meg nagyon csúnyán beszél, jó persze van hogy mindenkinek kicsúszik néha, de szerintem már túlzás és már mondtam is neki.
Említek konkrét esetet: Tegnap ballagáson voltunk, barátnőm is megvolt hívva mert ágról végről rokonok vagyunk, közös unokatesónk van. Nagyon leitta magát és hangosan elkezdte mondani hogy rossz minden mert idézem : "Nincs aki tele verje" utána hozzá tette: " letojom, a kicsik úgy sem értik"
Nagyon kellemetlen volt, mit ne mondjak. Előtte fbon azt írta, hogy nagyon megfog haragudni ha végig barátommal foglalkozok majd mert bunkóság de mi úgyse foglalkozunk majd vele biztos.
Jelzem ez ellen már többször is tettünk hogy ne gondolja már ezt, lehívtuk barátomék közös ivászatra bele vontuk programokba de ez sem jó ezek szerint. Akkor is írta hogy majd jól leisszuk magunkat, mondom azért csak mértékkel mert a barátom családja is ott lesz nem szeretnék rossz színben feltűnni, erre azt írta: "Te már akkor beégetted magad mikor meg láttak". Barátomnak meg ugye mindig elmondom ha "kiakaszt" a depis butaságaival vagy minden rossz egyedül halok meg monológjával. És mondta hogy majd elbeszélget vele kicsit ,hogy vegye már észre magát. Beszélgettek is erre este részegen oda ültem barátnőm mellé és elkezdte ecsetelni hogy "nagyon jó pasim van nagyon helyes."Meg ilyenek. Előzménye is volt már amikor össze jöttünk meg azt mondta hogy nincs ikertesója a páromnak véletlen? Szval nyíltan nem mondja ki, de szerintem tetszik neki.
Utóbb koncertre mentünk volna meg is beszéltem vele hogy HA tudok megyek, csak volt egy kisebb műtétem anyajegyet vágtak ki a hátamból, és elég nagy varrat lett utána azzal meg nem gondoltam jó ötletnek tömegbe menni, ne hogy valaki nekem jöjjön véletlen mert nagyon érzékeny volt. Nem értette meg, megsértődött eléggé.
És igen azt hiszem egyre jobban fontolgatom hogy megszakítom vele a kapcsolatot, nekem sok ez amit már csinál... szerintetek?
22/L
Mivel a leírtak alapján lehet következteti, hogy azért iszik sokat, mert, ahogy divat manapság mondani "alkoholba folytja a bánatát". Nem teszi jól, ha így folyatja se egy komoly kapcsolata nem lesz, és függővé fog válni.
Nincs egy pozitív hozzáállása, hogy legalább ha annyi kapcsolaton túl van, de ezeknek szerintem pszichikai háttere lehet, hogy olyan kevés ideig tartott ideig.
Vagy ő nem szerette igazából a párjait, amelyek voltak, vagy fordítva, vagy egyéb..
Szerintem hiába mondasz neki jó dolgokat, próbálod segíteni, ha ő nem akarja megérteni.
Majd, ha rájön, vagy nem akar rájönni, hogy semmit se ér el, se jobb se rosszabb nem lesz, max rosszabb ezzel a "egyedül halok meg" hpzzáállással.
Esetleg megpróbálhatod megmondani neki mégegyszer, hogy ha így folytatja ezzel nem fog jól végezni, de ha megmondod, hogy szüksége lenne segítségre, mondjuk egy pszichológus, akkor tuti megsértődne.
Nekem is volt egy rossz barátnői kapcsolatom, 4 évig el kellett tűrjem minden hisztérikáját, de mára már betelt a pohár...
Egyszer egy órán pár hete kértem tőle egy radírt, és azt mondta, hogy nincs, rá két percre láttam, hogy radírozik... Ez nagyon rosszul esett, annak ellenére, hogy én nagyon sokat segítettem neki.
Szóval vagy próbálsz vele beszélni még egyszer, és utalgatsz rá, hogy változzon meg, vagy hagyd el, kapsz jobb barátnőt, ha igazán szeretnél.
19/L
Ne más témára menny át....... Az miben segít szerelmi életében??????? -.-"
Mond neki, nem ismer minden férfit akivel találkozhat, így mindig legyen nyitott.
Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!