Meleg (enyhe bi) srácként hogyan barátkozhatnék?
Még jó, hogy mindenki csak a privit várja ahelyett, hogy segítenétek neki...
Nos, ez attól is függ, hogy melyik városban élsz. Ha Bp-en laksz, akkor viszonylag könnyebb a dolgod. Melegbárok, bulihelyek, stb. Netes ismerkedésként CSAK a Gyk-t tudom javasolni. Valóban itt is rengeteg az alkalmit kereső ember, de még ezt ajánlanám a legjobban, nem a Tinder, Grindr, Planetromeo, stb-t, mert ott mégnehezebb. Itt viszonylag normálisak. Sok sikert!:)
16/f/m
Szia:) Hát jó kérdés, szerintem a szexuális beállítottságodtól függetlenül próbálj barátkozni, úgy értem, hogy keress olyan embereket akikkel van valamilyen közös érdeklődés pl sport, zene, filmek stb..talán könnyebb így megnyílni, utánna meg már megy magától. Mindenesetre szívesen beszélgetek ha gondolod!
19/L
Szia!
Ha szeretnél beszélni, akkor nyugodtan írj neked.
Én nekem is jó lenne valakivel megbeszélni ezeket a doldogat, csak barátjozás szempontjából is :)
Érden lakom.
15, Fiú, Gay
En nagyon szivesen beszelgetnek, baratkoznek veled. Nem itelem el a melegeket, es mindig is kivancsi voltam, vajon mennyivel masabb, ha egy meleg srac a baratom. :)
A kerdesedre valaszolva pedig szerintem batran irj ra egy neked szimpi lanyra, esetleg probalj lany baratokat szerezni, hidd el, hamar osszejonne. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!