Manapság létezik még egyáltalán olyan, hogy barátság?
Igen.
"Sajnos a saját tapasztalat alapján azt mondanám, hogy nem."
Ne általánosíts.
létezik, de ki kell érdemelni!
23F
Persze,hogy lètezik.. Kivètelek mindig voltak ès lesznek is.. Csak iszonyú ritka találni olyasvalakit..meg akinèl a barátság tènyleg barátság,nem olyan mint a mostani kapcsolatok többsège..ès ha úgyvan egy èletre szól.. ~
23/l/l
Létezik, de ugyanúgy kell egy barátságon dolgozni, mint egy házasságon. És ehhez is két fél kell.
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert van egy barátnőm, akivel már 13 éve jóban vagyunk. Voltak nagyon mélypontjaink, de mindig sikerült visszatalálnunk egymáshoz. Régen egész nyarakat töltöttünk együtt, most már elég az is, ha csak kéthetente összefutunk. Nem attól lesz az igazi a barátod, hogy sülve-főve együtt lógtok.
Hogyne létezne. Első körben ajanlom h az érdek emberektől tartsd magad távol (ne adj csak ugy penzt, piát, cigit, meg egyebeket akárkinek csak aki neked is ad). A kétszínű emberektől próbálj óvakodni. Vagyis azert akarjanak veled lenni mert csak ugy. Ha kellemes a szemelyseged akkor egy idő utan jönnek a jo kapcsolatok. Ha nem akkor rossz helyen keresel nem kell megijedni. Biztos lesz aki nem fog kedvelni de meg ha keves barátod lesz de bennük megbizhatsz mert csak a szemelysegetek fog lenni.
Engem sokan nem bírnak de szemlelokent el tudom mondani h nekem vannak olyan barátaim akik azert vannak velem joba mert szeretnek velem lenni. Viszont sok más barátságban ott van a kibeszeles, a bizalmatlanság, kihasználás, lelki szennyeslada opció.
Most nem tudom de ugy mondjak hogy az a barat aki a bajban segit. Megvigasztalasban hiszek inkább csak. Ha most megszegenyedek nem biztos h egy barátnak can annyija h kisegitsen de aki meg ad penzt ismeros attol meg utalhat mint a szart.
Na jol elreszleteztem... Az a lenyeg ne görcsölj rá mert az nem jo. Legy vidám, pozitiv ( amiben lehet latni pozitívumot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!