Mit tegyek az ellen, ha édesapám nője kitúr (t) a helyemről?
Szüleim kb. 6 éve váltak el ; én most nyáron leszek 19 (L).
Édesapám pár km-re költözött el.
Mindig is nagyon jó volt a kapcsolatunk apukámmal.
Amióta külön él,voltak barátnői,de egyiket sem mutatta be. (Ahhoz idő kell és egy szűrő is.) Egészen 2012-ig. Május elsején elhozta a településünkön tartott ünneplésre és bemutatta... fél év után.
Én továbbra is úgy aludtam nála,hogy suliidőben péntek du-tól szombat estig ; szünetekben pedig végig ott voltam.
Különösebben semmit nem gondoltam a nőről. Nem is nagyon találkoztam vele
2013 nyarán apum által sétáltunk közösen a környéken hármasban,ahol apum lakik. (Ők ugyanabban a városban laknak.)
A végén hazakísértük az anyjához,ugyanis 30 X éve vele él... KHM.
A nőről amúgy annyit kell tudni,hogy egy barátja sincs;álszent;nyávogva beszél;olyan,mint egy boszorkány (dohányzik,fekete-festett haja van,hófehér a bőre)
Nyáron 2X is elvitette magát apukámmal nyaralni. Mert ugye miért ne.. ? Velem nem is nyaralt apukám.
Így tehát 2013 karácsonyán is feltétlenül a családdal kellett ünnepelnie.
Egyre jobban irritált az idők során.
Már jópár hónapja észrevettem, hogy ez a nőci sok cuccát odahordta édesapám lakására. De nem zavart,ugyanis amikor én ott aludtam,ő sosem.
Egészen kb 1 hónappal ezelőttig...
Amikor is apukám megkérdezte,hogy nagy baj lenne-e,hogy BOSZORKÁNY is ott aludjon akkor,amikor én. Mondtam neki,hogy igen. De mégis mit gondolt?? Heti 1 X alszok ott,miért nem otthon lepzsel ?! Ja igen... összeveszett az anyjával (milyen meglepő) és 'nem szeret otthon tartózkodni,szóval gyakorlatilag itt lakik'. Csodálatos ;]]]]]
Viszont azóta 1X muszáj voltam úgy aludni. Nem hiszem el,hogy édesapám ennyire nincs tekintettel rám
Eleve úgy gondolom,hogy mostanában tényleg nem jutok eszébe és az első helyem átvette ez a lény. Ő,ki a cuccait a helyemre pakolja ; kinek cuccaival telis-tele van a fürdőszoba ; kinek több éve festett,cigifüstös vasalt póthaja hullik,mint egy kutyabunda..
Nem tudom,mit csináljak,mert ezt a nőt elviselni nem tudom
Az meg egy külön szívfájdalom,hogy édesapám így eltávolodott
amúgy én vagyok az egyetlen gyermeke. vagyis ezek után..ki tudja,hogy lesz-e utánpótlás...
Megerősítem első hozzászóló véleményét, én is így gondolom.
Gyerekes vagy, önző, hisztis és gonosz.
Mi lenne, ha egyszer nem arra gondolnál, hogy apád a te tulajdonod, hanem azt gondolnád végig, hogy boldog e a "boszorkánnyal"
Apád épp elég áldozatot hozott érted, amikor megóvott a kapcsolataidtól felnőtt korodig.
Köpd ki a cumit, és nőj fel mert a kiskirálylány apu kedvence szerepből már egy kicsit kinőttél korod szerint persze.
Nem is gondoltam soha,hogy az én tulajdonom.
Úgy tűnik,nem értitek -de hisz sem a tapasztalataitok,sem az eszetek alapján nem tudjátok megérteni,hogy milyen kapcsolat volt kettőnk között. A legeslegjobb és a legerősebb. Neki mindent elmondtam,édesanyámmal nem tudtam ilyen nyitott lenni.
Az irományomat pedig nem a rosszindulat szülte,hanem az a fájdalom és tehetetlen düh,amit ez a nő előidézett.
Csak ismerem már valamennyire,és ha kétszínűnek állítom be,akkor kétszínű.
Tényleg kár is kiírni bármit,mert milyen a magyar ember?? 99% lehurrog (magyar mentalitás) , még jobban beléd rúg. Sok direkt félrevezet. A válaszadók többsége aluliskolázott személy,sokan szexéhes szüzek. Kiégett emberek,akármiről is legyen szó.
Normálisak? 1%.
"Nem is gondoltam soha,hogy az én tulajdonom. "
Hát dehogynem. Azt írod, hogy kitúrt a helyedről. Az apád mellett felnőtt fejjel már nem a te helyed van, hanem a párjának a helye. Nem lehetsz mindig apud kicsi lánykája.
A leválás a szülőről kb 3 évesen meg szokott történni, nálad ez egy kicsit elhúzódott. Szerintem már szinte szerelemmel rajongással szereted apád, ezért vagy féltékeny arra a másik nőre. Azért ez a te korodban már nem egészséges. Nem vagy már 5 éves.
Ha nem így lenne, hanem normál összhang, akkor nem féltenéd a bensőséges viszonyodat apáddal, ugyanis arra a betolakodó nincs hatással. Épp úgy beszélgethetsz vele kettesben.
A válaszolók értelmi képességeit meg megkérdőjelezheted, de ha az irományodat 10 év múlva visszaolvasnád, nagyon szégyellnéd magad.
Csak csatlakozni tudok, hisztizel itt, de el kéne fogadnod, hogy 19 évesen már elvileg felnőtt lány vagy, és igenis lehet fontosabb az apádnak az hogy a párjával legyen.
Ha úgy nézzük, ő a párja, jelenleg ő a családja az apádnak, így nézve jogos hogy akár őt is magával viszi, vagy fordítva is elég tré dolog elvárni, hogy figyu, ma itt alszok, takarodjon már el a nőd.
Az meg megint sokat elárul rólad, hogy amint nem neked tetsző választ kapsz, rögtön mindenki hülye csak te vagy a helikopter.Csak tudnám az ilyen parasztok miért tesznek fel egy kérdést, ha szerintük a válaszolók 90%-a hülye...
én meg titeket sajnállak. tömeg-effektus : egy valaki elkezdi,a többi folytatja -.-
szánalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!