Mihez kezdjek, ha semmihez sem értek?
Kérdező, ezzel én is pont így vagyok.
Ami érdekelne azt meg nem támogatják, pedig nem hiszem el, hogy ne lenne rá keret abból a pályázati pénzből...
Ne vedd sértésnek kérdező de pl itt vagy TE ÉRETTSÉGIVEEL :D:D:D:D:D:D mit ér vele?D:D:D hát a nagybátyámnak csak egyszerű sulija van aztán alatta van a 8milliós autó KP-ra vette nincsen rajta hitel!
Érettségi
#10-es, brávó...Ez már hozzá állás a köbön! Ilyen egy talpraesett, sikeres ember! (Irónia.)
Kérdező, panaszkodással semmire sem fogsz menni és jóformán SZINTE senki sem kíváncsi mások problémáira, mert mindenkinek vannak problémái és inkább a sajátjaikra fókuszálnak. Mihez kezdjél, hogyha semmihez sem értesz? Szeresd meg magad és tedd rendbe az önbecsülésedet. Ez nem kis munka, de hogyha valamire akarsz menni az életben, akkor ez egy igen jó befektetés, ugyanis nagyon sok ember nem szereti magát és alacsony az önbecsülésük, mellettük nem nehéz érvényesülni. Ha már magadat, mint embert képes vagy értékesnek tartani, akkor tudni fogod, hogy mihez kezdjél :) Ehhez persze nem árt, hogyha kísérletezel, kipróbálsz új dolgokat, olyan dolgokat, amikre nem is gondolnál. Esetleg az sem lenne hülyeség, hogyha megfigyelnéd a sikeres emberek viselkedését, ugyanis kizárt dolog, hogy minden sikeres ember összelopta volna a vagyonát. Ezer százalék, hogy másképp gondolkodnak, mint te és a problémád forrása a gondolataidban gyökerezhet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!