Nem tartjátok túlzásnak a napi fürdést? Zavarna titeket ha a Párotok elküldene fürdeni?
Télen napi egy fürdés tuti, nyáron sokszor napi kettő is. Persze van, hogy néha koszos napot tartok, mert olyan fáradt vagyok, hogy bealszom a kanapén, hajnalban meg nem állok neki fürdeni, amikor átmászok az ágyba. Utána viszont reggel fürdéssel kezdek.
Én kifejezetten érzékeny vagyok a szagokra (a büdöstől a túltolt illatokig mindenre), úgyhogy aki nem fürdik naponta, azon mindig érzem. Nem szoktam szólni érte, de egy idő után kellemetlenül érzem magam ilyen ember társaságában. De hozzáteszem, aki agyonillatozza magát fürdés után, az is kb ugyanez a kategória nálam. Ha meg fürdés nélkül teszi ezt, az a legrosszabb.
Naponta szoktam fürdeni, Nagyon elvétve, legfőképp az ilyen brutális melegben mint amilyen mostanság van/volt kétszer (reggel és este). nem jéghideg, de a langyosnál kicsit hidegebb vízzel.
De mondjuk ősszel, télen, kora tavasszal amikor még nincsenek olyan nagy melegek, hogy megizzadjak, akkor előfordul, hogy hétvégén kimarad egy-egy alkalom, de hét közben akkor is kénytelen vagyok mert koszos, poros helyen dolgozom.
én azt tartom túlzásnak aki mondjuk téli időszakban is akár naponta 3-4 alkalommal is zuhanyzik. Nyáron totál megértem, de télen nem látom értelmét, de igazából az ő dolga, és mondjuk még mindig jobb mintha egyáltalán nm tisztálkodna....
36-os:
"29 Utána meg használják a táskájukban lévő kézfertőtlenítőt, de te azt nem látod."
Megfogják a koszos kezükkel a kilincset amit én már tiszta kézzel érintenék meg. Próbálok könyökkel, zsepivel fogni miattuk.
Nem igaz, amit írsz, Covid ide vagy oda, Budapesten élek, sehol nem látom, hogy menne a kézfertőtlenítés, ismerőseim se tapasztalják. Kézmosás előtte pláne nem volt. Jogász kollégáim egy része se mosott pl. kezett mosdóbanm szégyelhetnék magukat. Az anyjuk nem tanította meg rendesen.
A másik, a kézfertőtlenítéstől ragad az ember keze, én speciel mindig használom, ha más nincs, viszont ha van lehetőség szépen szappannal kezet mosni, alap, hogy azt használom.
Szóval amit írsz, nagyon nem igaz, mert a többség nem ezt tapasztalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!