Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kiss Endre Farkasról várok...

Kiss Endre Farkasról várok véleményeket! Mi az első és a második benyomásotok róla? Oldalai :

2013. aug. 11. 04:43
 1/2 anonim válasza:
58%

1. Egy gökér.

2. Mekkora ratyi.

2013. aug. 11. 07:16
 2/2 sativus ***** válasza:

1. de hülye lapos arca van

2. a lapos arcúak jók bokszolónak

2013. szept. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Ti milyen emberekkel barátkoztok szívesen, mik azok a tulajdonságok, amik nagyon szimpatikussá tesznek valakit?

Szeretnék több és jobb barátságokat kötni, de úgy érzem, valami nem okés velem. Ez lehet, csak önbizalomhiány, nem tudom... de szeretném kideríteni! 16/L

[Morbid sztori] Ha a szemetek láttára ölnék meg egy közeli hozzátartozótokat, mi lenne az első reakciótok?

Egy olyan konkrét szituációban, hogy pl: TV-n keresztül nézve az eseményeket, váratlanul fejbelőnék az illetőt egy ismeretlen helyszínen. Közben pedig aki elvesztette a közeli barátját/hozzátartozóját, - a gyilkos egyik megbízottja fogvatartaná - és végignézte az...

Ti kit neveztek cukinak?

Tegyük fell hogy az osztalyodba jön egy új lány vagy fiú és mikor mondanád rá úgy első benyomásként hogy cuki?elsősorban nem romantikusan értem de feltételezhetjük azt is. (az animékben sokszor van az hogy jön az iskolába egy gyerek és mindenki azt gondolja róla...

Szerintetek megteszi az első lépéseket az anyja ellenünk?

Szórakoztunk ketten chaten egy lánnyal, aki régen a barátnőm volt, és ma észrevettem hogy az anyja ír nekem az ő nevében hogy lementette az üzenetváltásunkat és elfog kerülni a megfelelő időben a megfelelő helyre. ez szerintetek mit jelent? nem én írtam neki trágár...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!