Ti hogy álltok ehhez hozzá? Sok hamis barátom volt az eddigi eletem során, emiatt a magányt jobb megoldásnak talaltam.

válasza:

válasza:Emberkerülő vagy?
Lehet, hogy valamit nem értesz a kapcsolatok kezelésében vagy a társasági élet szabályrendszerében ami diszharmóniát okoz benned és ezt mások kellemetlenségként élik meg.
Ezért barátsággal közelednek felé és szeretnék betartani a társasági élet írott és íratlan szabályait de tőled nem látják ezt viszonzottnak és ezért nem tudják vagy nem akarják fenntartani a jó viszonyt.
Nem kell feltétlenül mindenki másra mutogatni, hogy ők a rosszak, és az "én mindenkiben csalódtam" életérzést nekik tulajdonítani.
De ha már szívesebben vagy magadban akkor ajánlom, hogy jó párszor olvasd el az evangéliumokat és Salamon könyveit, a példabeszédeket és a prédikátor könyvét.
Óriási emberismeretre találsz benne, nagyon komoly kapcsolati szabályokat amik megkönnyítik a többi emberhez való viszonyodat.
Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom, lehet csak túl gondolom, de úgy érzem, hogy nem igaz barátaim vannak. Volt egy rendezvény a városunkban, ahová eljött az egyik barátnőm az egyik ismerősével. Odamentem köszönni, visszaköszöntek, majd otthagytak. Mintha nem is ismertük volna...
Nem tudom, lehet csak túl gondolom, de úgy érzem, hogy nem igaz barátaim vannak. Volt egy rendezvény a városunkban, ahová eljött az egyik barátnőm ismerőse. Odamentem köszönni, visszaköszöntek, majd otthagytak. Mintha nem is ismertük volna egymást. A sulinkban...
Ez a kérdés tulajdonképpen a munkahelyemen lévő kapcsolatokról jutott eszembe. Szóval van a fönöknő akinek van egy helyettese (férfi), aki ezerrel nyal neki és munkán kívül is gyakran összejárnak. Mindeközben előfordul, hogy a munkahelyen kibeszéli pár emberrel a...
Ha ez igaz, akkor a régifajta összecsukható csepel camping kerékpárt is szállíthatom kézipoggyászként?
Alapvetöen visszahúzodó vagyok esténként sírni is szoktam néha enyhe depi, nincsenek faluba nagy haverjaim,mindig 1-2 emberhez kötödök(osztályban) leginkább velük beszélek 90%-ott, családomat főleg anyámat ki nem álhatóm mert alkoholista.Pénteken volt a szalagavatóm,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!