Ma olvastam valamit ( lentebb bemásolom) és úgy érzem igaz rám, nagyon szomorú vagyok és a sírás keringet. Mit tegyek, hogy megváltozzak?
" Az állatkínzás pszichológiai háttere minden esetben a gyengébb bántalmazása. Olyan emberek képesek erre, akiket gyerekkorukban szintén bántalmazhattak, és mivel félnek a hatalomtól, kizárólag a gyengébbeken tudják levezetni az agressziójukat, a feszültségeiket.
Ne értsetek félre nem kínzom az állatokat, csak néha ha nagyon felhúznak akkor kapnak pofonokat mert tiszta ideges vagyos.
Tehát bántottak gyerekkorodban?
Kit nem. Menj el pszichológushoz, majd ő meggyógyít. Különben pszichopata leszel.
Szerintem keress valamit amivel le tudod vezetni a benned lévő feszültséget. Lehet sport, vagy akár videojáték. Teljesen mindegy. A fontos az, hogy megtanuld kezelni a dühödet. Tudatosan figyelj arra, hogy ne lépd át azt a határt ahol már eljár a kezed. Amikor azt érzed, hogy már közel van akkor próbálj meg másra koncentrálni. Állj fel a székből, vagy menj ki a helyiségből ahol vagy. Végy nagy levegőt és próbáld meg "kívülről nézni a világot". (nekem ez segít ilyenkor).
Ha nem megy magadtól akkor kérj segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!